Epic Tilburg

epic

Epic Tilburg

(Epic Tilburg is tijdelijk gesloten)

 

Epic Tilburg is een uitgaansgelegenheid gelegen aan de Heuvelring in Tilburg. Epic Tilburg is een mainstream uitgaansgelegenheid waar iedereen zich thuis zal voelen. Drink, dance & discover staat centraal in de Epic!

Dresscode – hip & verzorgd

Een avond uit bij Epic Tilburg is een unieke ervaring in een uitzonderlijke ambiance, dit gezellige uitgaan willen ze graag benadrukken door een dresscode te hanteren. Er zijn genoeg manieren om je hip en verzorgd te kleden, wat ze vooral van je vragen is je best te doen er een bijzondere avond van te maken. Dat begint bij de kledingkast. Kijk voor meer informatie op: www.epictilburg.nl

Programma

Op vrijdag zijn er een aantal concepten met geweldige dj’s en altijd gratis entree tot 00.00 uur! Regelmatig staat Epic in het teken van Epic Hard! met de beste jump, hardstyle & hardcore.

Op zaterdag hoor je de beste beats & hits door resident dj’s. Eén keer per maand komt er op zaterdag een headliner naar Epic op Super Saturday. Maar wat je in ieder geval sowieso kunt doen is een lekker drankje drinken.

Op zondag zal er vaak een externe party organisator zijn die een vet feest host in Epic Tilburg. Denk bijvoorbeeld aan succesvolle concepten uit de dance scene of classics avonden voor jong en oud. Voor meer informatie kun je de agenda checken.

Op maandag, dinsdag en woensdag zullen er gedurende het jaar ook diverse concepten en feesten de revue passeren. Denk hier bijvoorbeeld aan Roze Maandag, Themafeesten, examenfeesten, cd releases enzovoorts.

Locatie