Etenstijd

143575_Etenstijd.jpg
Prof. Van Buchemlaan 4
5022KB  Tilburg
013-5372650

Etenstijd

Etenstijd is een uniek restaurant in Tilburg. Met de opzet van ons restaurant en de inzet van onze teamleden willen we ervoor zorgen dat iedereen die bij ons komt de tijd van zijn leven heeft. Bij Etenstijd gaat het om heerlijk en gezellig samen eten. U kunt dat doen in de stijlvolle en knusse ruimtes van ons restaurant, zoals bijvoorbeeld de bibliotheek of de whiskykamer.

Bij ons buffet heeft u een enorme keuze uit koude en warme voorgerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts. Natuurlijk ontbreken ook de wok, verse pizza’s, een unieke houtskooloven en huisgemaakte sushi niet.  De meeste gerechten worden door onze koks ‘live’ bereid met dagverse ingrediënten. En daar mag u zoveel van eten als u wilt! Want u betaalt bij ons niet voor wat u eet, maar betaalt een vaste prijs voor 2 of 3 uur, incl. alcoholvrije drankjes. Weten wat we deze maand o.a. voor u bereiden? Kijk dan op de site www.etenstijd.nl.

Ook onze jongere gasten vergeten we niet. Zij kunnen zelf hun eigen eten en drinken pakken uit de kindertrein. Bovendien kunnen ze zich vermaken in Kindertijd.  Dat is onze speciale speelkelder met o.a. een ballenbak, bakkerij, knutselbus en nog veel meer!

Vergaderen bij Etenstijd

Vergaderen bij Etenstijd… dat is niet zomaar vergaderen, maar vergaderen in één van de populairste restaurants van Tilburg met het rustige Leijpark als decor. Vergaderen bij Etenstijd betekent uw overleg, presentatie, brainstormsessie of teamdag in een sfeervolle, afgesloten ruimte met beschikking over de meest geavanceerde apparatuur en uiteraard uitgebreide brunch-, lunch- en dinermogelijkheden. En parkeerplaatsen volop! Gratis en direct bij Etenstijd.

De vergaderruimtes hebben elk een eigen thema en worden geheel naar uw wensen ingericht. Tijdens de vergaderingen kunt u onbeperkt gebruik maken van alle (niet alcoholische) dranken van onze restaurantbars: van verse koffie en fruitsappen tot de meest uiteenlopende frisdranken. En… net als bij het restaurant geldt voor Vergaderen bij Etenstijd de unieke formule dat u niet betaalt voor alle faciliteiten, maar voor de tijd dat u een bijeenkomst heeft!

Voor meer informatie: www.vergaderenbijetenstijd.nl

Locatie