Euroscoop

euroscoop tilburg

Euroscoop

Bioscoop Euroscoop Tilburg is met 12 zalen één van de grootste bioscopen van Nederland. Met de expertise, die Euroscoop in België door de jaren heen heeft opgedaan is in Tilburg een geweldig bioscoop complex gebouwd. Een groot aanbod van films, iedere dag van het jaar open met voorstellingstijden om 14.00, 16.30, 19.30 en 22.00 uur.

Euroscoop Tilburg is een gezellige bioscoop op het Olympiaplein (Stappegoor) met meer dan 2400 stoelen. Deze zijn verspreid over 12 zalen die uitgerust zijn met moderne technologie zoals digitale cinema en 3D-cinema. Zelfgemaakte, verse popcorn is tegen een schappelijke prijs te koop aan de bar en dankzij de 860 overdekte parkeerplaatsen, heb je altijd een parkeerplaats.

Openingsuren

  • Euroscoop Tilburg is alle dagen van het jaar geopend
  • De kassa is dagelijks geopend vanaf 30 minuten voor aanvang van de eerste voorstelling

Congres zalen

Alle filmzalen zijn uitstekende congres zalen: alle zalen zijn uitgerust met airconditioning en de beste geluids- en beeldtechnologie. Een Powerpoint of dvd-presentatie wordt via een digitale projectie op schermen van wand tot wand vertoond. Euroscoop kan een first class evenement ondersteunen met catering geheel naar wens.

euroscoop tilburg

Entreeprijzen Euroscoop Tilburg

De ticketprijzen kunnen verschillen, dit is afhankelijk van de dag, het tijdstip of de drukte van een voorstelling. Op www.euroscoop.nl/tilburg zal altijd de prijs getoond worden die op dat moment geldt voor een film naar keuze. De voormalige toeslagen voor 3D zijn daar ook in verwerkt. Er zal  altijd een zeer voordelig ochtendtarief zijn. De prijs voor kindertickets (t/m 12 jaar) is altijd €6,50.

Voordeelmaandag

De maandag is en blijft de voordeligste dag van de week. Alle reguliere films zijn dan slechts €6,50.

Parkeren bij Euroscoop

Het parkeren kan voor slechts €1.10 ondergronds in de parkeergarage. Kom je met de auto? Neem dan de A58 richting Tilburg, neem afslag 11 (Goirle), ga richting Tilburg en hou dan onmiddellijk rechts aan om op de Ringbaan Zuid te komen. Neem op de Ringbaan Zuid de 3de afslag rechts de Stappegoorweg op en ga dan bij de rotonde rechtdoor waar je op de Professor Goossenslaan terecht komt. Recht voor je zie je vervolgens Euroscoop Tilburg liggen.

Locatie