EVE

EVE
Burgemeester Brokxlaan 1046
5041SG  Tilburg
(013) 507-0808

info@eve-tilburg.nl

EVE

Centraal in de Tilburgse Spoorzone staat de monumentale Polygonale Loods, het thuis van EVE. EVE staat voor Eten Voor Eten, een deel van de opbrengst van EVE wordt gedoneerd aan het World Food Programme met als doel jaarlijks minimaal 100.000 maaltijden te doneren. Naast eten en drinken biedt EVE volop mogelijkheden voor ontmoeten, vergaderen en bijzondere events.

eve-jan-van-eindhoven
Fotografie: Jan van Eindhoven/beeldwerkt

Lunch- en dinerkaart

De kern van het menu is gebaseerd op eerlijke en verse producten, omdat ze de smaak centraal hebben gesteld. Daarmee bieden ze enkele klassiekers, een aantal gerechten met een Tilburgse twist en enkele verrassingen.

Wijn- en drankenkaart

Naast de gerechten bevelen ze je ook aan om kennis te nemen van de wijn- en drankenkaart. Want naast een plek om te eten, is EVE ook een locatie voor borrels en fijne ontmoetingen. EVE beschikt over een 56 geklimatiseerde wijnkluizen die op jaarbasis te huur zijn voor het zakelijke Believers netwerk van EVE. Als wijnkluis eigenaar kun je je eigen favoriete wijnen en champagnes serveren. Hiernaast geniet je van diverse privileges.

jan-van-eindhoven-beeld-werkt
Fotografie: Jan van Eindhoven/beeldwerkt

Zaalverhuur

Gemakkelijk naast Tilburg CS en in de nabijheid van diverse parkeergarages is EVE een ideale en inspirerende locatie voor meetings, trainingen en een veelzijdigheid aan events. Onder het dak van de monumentale Polygonale Loods bieden ze meerdere ruimtes voor verhuur aan.

Grote zaal

De grote zaal van EVE is maar liefst 410m2 groot en biedt een mooi uitzicht op Tilburg CS en de Spoorzone. Deze zaal is te huren voor congressen, bruiloften, meetings en verscheidene events.

Separe

Een aantrekkelijke vergaderruimte van 35m2 voorzien van een groot HD scherm en audio. Geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops maar ook kleine borrels of private dinners.

eve-foto-jan-van-eindhvoen
Fotografie: Jan van Eindhoven/beeldwerkt

Reserveren

Reserveren kan via het invulformulier op de website, of door te bellen naar: 013 507 0808

Locatie