First Impression Audiovisueel B.V.

First Impression Audiovisueel

First Impression Audiovisueel B.V.

It’s all about experience!

Het team van First Impression Audiovisueel bestaat uit bedenkers en makers van audiovisuele beleving en multi-zintuiglijke impact. Oorstrelend geluid, magnifiek beeld, sprankelende verlichting…. niks minder, wél meer.

First Impression bedenkt, maakt en installeert geluid- en beeldapparatuur in winkels en sportcentra om de klanten een onvergetelijke ervaring te bieden. De interne design afdeling produceert digitale content en interactieve applicaties voor narrowcasting systemen om perfect passende en verbluffende presentaties te maken.

Je komt First Impression ook tegen op evenementen zoals Tilburg Culinair en Festival van het Levenslied tot Decibel Outdoor, waar ze alle AV verzorgen. Maar ook in alle vestigingen van bijvoorbeeld Basic-Fit, TUI, Rituals en Sacha zijn ze verantwoordelijk voor de audiovisuele beleving.

Hun kennis van apparatuur, toepassingen en trends gaat idioot ver. Zo ver, dat ze als geen ander meester zijn in het creëren van een beleving die perfect past en verrast. Hun team van AVenturers haalt alles uit de kast om verwachtingen te overtreffen; van idee en ontwerp tot realisatie en installatie.

Sinds 2020 heeft First Impression ook een aantal opnamestudio’s beschikbaar waar je als bedrijf of instelling ook je eigen show kunt maken, zelfs live! Voor elke sessie geven ze de studio de branding die 100% past bij jouw organisatie, merk of doelstelling. Compleet in huisstijl, maar dan high end en volledig digital first.

Ze zijn een trots Tilburgs bedrijf. Klik hier voor een eerste impressie waarmee ze je graag willen inspireren en je van harte uitnodigen voor een bezoek aan hun Experience Center.

Locatie