Fitness Company

fitness company
Lovensekanaaldijk 5
5046 AV  Tilburg
(013) 203-2173

info@fitness-company.nl

Fitness Company

Fitness Company is één van de grootste leveranciers van nieuwe en gebruikte fitness apparatuur van de Benelux. Ben je op zoek naar gebruikte professionele fitness apparatuur? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Fitness Company heeft altijd 3000 vierkante meter fitness apparaten op voorraad staan in het magazijn. Ze kopen, verkopen, reviseren, verhuren en lease fitness apparaten voor de particulieren en professionele markt.

Fitness company

Wil je een fitness-centrum starten, bedrijfsfitness maken of zoek je voor een ander doel fitnessapparaten? Dan kunnen zij je verder helpen. Ook exporteert het bedrijf veel fitness apparaten naar het buitenland.

GYM80-Nederland

GYM80-Nederland is het beste merk qua kwaliteit en gebruikersgemak in de fitness branche. Wil je je onderscheiden als fitness-centrum? Word dan ‘official GYM80 trainingscenter’. Met de Duitse kwaliteit, lange levensduur en beste ergonomie is er geen beter merk op de markt voor je als fitness-professional. Fitness Company komt graag langs voor een gratis vrijblijvende offerte.

Webshop Fitness Company

In de webshop van Fitness Company kun je terecht voor nieuwe en tweedehands fitnesstoestellen. Zo kun je een compleet nieuwe inrichting voor je sportschool bestellen van bijvoorbeeld Gym80, Star Trac, Matrix, Technogym en meer. Maar ook als particulier kun je je hart ophalen. Zo vind je in de winkel ook gebruikte apparatuur in goede staat voor goede prijzen. Ga je voor nieuwe fitnessapparaten? Dan biedt Fitness Comany een volledige service op de garantie en zorgen ze ervoor dat de machines perfect werken zonder kopzorgen.

Locatie