Fitness Company

Fitness Company zoekt een administratief medewerk(st)er
Lovensekanaaldijk 5
5046 AV  Tilburg
(013) 203-2173

info@fitness-company.nl

Fitness Company

Fitness Company is één van de grootste leveranciers van nieuwe en gebruikte fitness apparatuur van de Benelux. Ben je op zoek naar gebruikte professionele fitness apparatuur? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Fitness Company heeft altijd 3000 vierkante meter fitness apparaten op voorraad staan in het magazijn. Ze kopen, verkopen, reviseren, verhuren en leasen fitness apparaten voor de particulieren en professionele markt.

Wil je een fitnesscentrum starten, bedrijfsfitness maken of zoek je voor een ander doel fitnessapparaten? Dan kunnen zij je verder helpen. Ook exporteert het bedrijf veel fitness apparaten naar het buitenland.

GYMFIT

GYMFIT biedt een professionele selectie voor uw sportschool. Ons doel is om professionele fitnessapparatuur te maken voor de beste prijs. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Wij van GYMFIT maken kwaliteit betaalbaar voor elke sportschool. Onze directe verkoop van fabriek tot eindgebruiker stelt ons in staat kosten en consumentenprijzen laag te houden.

Webshop Fitness Company

In de webshop van Fitness Company kun je terecht voor nieuwe en tweedehands fitnesstoestellen. Zo kun je een compleet nieuwe inrichting voor je sportschool bestellen van bijvoorbeeld GYMFIT, Star Trac, Matrix, Technogym en meer. Maar ook als particulier kun je je hart ophalen. Zo vind je in de winkel ook gebruikte apparatuur in goede staat voor goede prijzen. Ga je voor nieuwe fitnessapparaten? Dan biedt Fitness Company een volledige service op de garantie en zorgen ze ervoor dat de machines perfect werken zonder kopzorgen.

Locatie