Foto-Heyhoef

Heyhoefpromenade 42-44
5043RM  Tilburg
013-5711477

info@foto-heyhoef.nl

Foto-Heyhoef

Deze winkel is gestart op de Campenhoefdreef in de noodgebouwen om de bewoners van de Reeshof te voorzien van hun behoeften. Later is deze winkel van Foto-Heyhoef overgegaan naar het winkelcentrum Heyhoefpromenade toen deze klaar was.

Wanneer u zich abonneert op onze nieuwsbrief ontvangt u iedere maand de meest actuele informatie, de handigste tips en beste aanbiedingen!

Assortiment

Onze winkel in Heyhoefpromenade biedt een ruim assortiment op het gebied van fotografie. Het assortiment bestaat o.a. uit spiegelreflexcamera’s, compactcamera’s, systeemcamera’s, videocamera’s, objectieven, flitsers, statieven, verrekijkers en alle aanverwante accessoires en toebehoren. Tevens bieden we een groot assortiment aan cartridges, batterijen, kabels, fotopapier, albums en lijsten. Wij leveren tegen zeer scherpe prijzen en bieden een ruim assortiment van merken zoals Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Samsung, Olympus, Sigma, Tamron en vele andere.

Afdrukservice

In onze winkel in de Heyhoefpromenade bieden we een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot het afdrukken van foto’s. U kunt hier gebruik maken van onze 1-uur fotoservice voor foto’s en fotoboeken. Hierbij kunt u eventueel kiezen voor afdrukken met handmatige correctie voor een optimaal resultaat. Tevens kunnen onze specialisten fotoreproducties of fotoverbeteringen voor u uitvoeren.

Pasfoto’s

Wilt u een pasfoto maken in Tilburg? U kunt in onze winkel in de Heyhoefpromenade terecht voor perfecte pasfoto’s met goedkeuringsgarantie voor officiële documenten of een visum.

Bereikbaarheid

U kunt gemakkelijk en gratis parkeren bij de nabijgelegen parkeerplaatsen.

Phonehouse Reeshof

Sinds 2007 kunt u ook terecht in onze Phone House winkel. U kunt hier met dezelfde vriendelijke service geholpen worden als u op zoek bent naar een mobiele telefoon of huistelefoon. Ook als u een vraag heeft bent u welkom! Voor meer informatie kunt u terecht op www.phonehouse.nl of bel onze winkel 013-5716301.

 

Locatie