Foto Jans Besterdring

Besterdring 163
5014JH  Tilburg
013-5430653

info@fotojans.nl

Foto Jans Besterdring

Van oudsher het eerste filiaal van Foto Jans. Opgericht in 1965 door Gerard en Willy Jans. Later overgenomen door hun zoon Marcel Jans. Mede door de grootte van deze winkel is de vakfotograaf hier ook helemaal in de zevende hemel. Het grootste assortiment vind je hier. Van eenvoudige betaalbare camera’s tot professionele apparatuur.

Geschiedenis

De winkel aan de Besterdring is het eerste filiaal van Foto Jans. Deze winkel is opgericht in 1965 door Gerard en Willy Jans en is later overgenomen door zoon Marcel Jans. Onlangs is deze winkel aanzienlijk verbouwd en biedt 400m² aan winkeloppervlakte.

Assortiment

Onze winkel aan de Besterdring biedt het grootste assortiment en de liefhebber kan hier terecht voor alles op het gebied van fotografie. Van eenvoudige betaalbare camera’s tot professionele apparatuur van verschillende topmerken. Het assortiment bestaat o.a. uit spiegelreflexcamera’s, compactcamera’s, systeemcamera’s, videocamera’s, objectieven, flitsers, statieven, studioapparatuur, verrekijkers en alle aanverwante accessoires en toebehoren. Tevens bieden we een groot assortiment aan cartridges, batterijen, kabels, fotopapier, albums en lijsten. Wij leveren tegen zeer scherpe prijzen en bieden een ruim assortiment van merken zoals Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Samsung, Olympus, Sigma, Tamron en vele andere.

Workshops & Cursussen

Naast het ruime assortiment in onze winkel aan de Besterdring worden hier ook alle cursussen en workshops georganiseerd. Zo biedt Foto Jans een startersworkshop, een gevorderde cursus voor spiegelreflex- en systeemcamera’s, een photoshopcursus, een cursus Lightroom en een interactieve Photo Walk.

Studio & Reportages

Onze winkel aan de Besterdring is tevens voorzien van een professionele fotostudio. Hier kun je terecht voor een professionele fotoreportage van jezelf of samen met kinderen, familie, vrienden of kennissen. Onze ervaren fotografen maken altijd een groot aantal opnamen waaruit u kunt kiezen welke foto´s u wilt laten afdrukken. Ook hebben we in deze winkel een bespreekruimte waar we de mogelijkheden voor (huwelijks)reportages kunnen bespreken. Bekijk snel alle mogelijkheden van studio- en portretfotografie.

 

(Vak-) afdrukservice

Als fotospecialist bieden we in deze winkel uiteraard ook een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot het afdrukken van foto’s. Je kunt gebruik maken van onze 1-uur afdrukservice voor foto’s en fotoboeken maar we bieden tevens de mogelijkheid om jouw foto’s af te laten drukken met onze vakafdruk-service. In dat geval worden jouw foto’s (eventueel) handmatig gecorrigeerd, afgedrukt op het meest sublieme fotopapier en kun je specifieke wensen aangeven. Onze specialisten geven graag een goed advies voor de beste afdruk van uw foto’s. Jij kunt jouw foto’s af laten drukken op standaard 10×15 formaat tot kamerbrede XXL-prints, canvasdoeken, dibond, RVS en heel veel meer.

Pasfoto’s

Wil jij een pasfoto maken in Tilburg? Je kunt in onze winkel aan de Besterdring terecht voor perfecte pasfoto’s met goedkeuringsgarantie voor officiële documenten of een visum.

Bereikbaarheid

Je kunt voor de deur of bij de nabije parkeergelegenheden parkeren. Deze winkel ligt vlakbij Tilburg-Centrum en op loopafstand van het station.

 

Locatie