Friandries

friandries

Friandries

Friandries is afgeleid van ‘friandises’ wat betekent: lekkernij voor bij de koffie of thee. Deze chocolaterie is vooral gericht op chocolade maar ook andere zoetigheden. Eigenaar van Friandries is gespecialiseerd kok Dries Michels: winnaar van De Chocoladeshow en finalist van De Lekkerste Bonbon van Nederland.

In het chocolade-atelier aan de Willem II-straat maken de chocolatiers op ambachtelijke wijze chocoladeproducten. Van explosieve bonbons tot bijzondere chocoladerepen, candybars, truffels, dragees en overige friandises. Ze spelen met kleur en smaak, en creëren zo de ultieme chocolade voor de avontuurlijke chocoladeliefhebber.

Visie

Friandries wil verandering brengen in de traditionele chocolademarkt en mensen kennis laten maken met de veelzijdigheid van chocolade. Ze willen jou verrassen en prikkelen met hun frisse kijk op chocolade. De chocoladeproducten kenmerken zich door hoge kwaliteit, verse ingrediënten, pure smaken en geen onnodige toevoegingen. Het uiteindelijke doel? Jou de ultieme chocoladebeleving geven en je de puurheid van hun smaken laten ervaren.

Wil je meer weten over deze chocolaterie? Neem dan snel een kijkje op de website.

Locatie