Garage Denissen

Garage Denissen
Kraaivenstraat 18
5048 AB  Tilburg
013-4652100

Garage Denissen

Als je voor het eerst met Garage Denissen in contact komt, dan heten wij je van harte welkom. Wanneer je al eerder met één van onze vestigingen zaken hebt gedaan ontvangen wij jou nog trotser, want dan hebben we het jou vorige keer naar de zin gemaakt. Wij willen graag weten wie jij bent. Want dan kunnen wij het meest optimaal aan jouw wensen tegemoet komen en mobiliteit op maat bieden.

Of het nu een nieuwe Nissan of Kia is, een gebruikte automobiel van elk willekeurig merk of een bedrijfswagen, gedurende het gehele aankoopproces kun jij ervan op aan dat wij jou op jouw wenken bedienen. Maar ook daarna, want een automobiel aanschaffen vergt een zorgvuldige nazorg in de vorm van service en onderhoud. Ons kundige personeel haalt jou veel zorg uit handen.

Diensten

Garage Denissen is officieel Nissan dealer en officieel KIA dealer in Tilburg. Graag verwelkomen wij jou in één van onze showrooms.

Vanzelfsprekend vind jij in onze autobedrijven ook altijd een uitgebreid programma topoccasions.  Zit er iets tussen? Geef ons dan een telefoontje, dan zorgen wij dat de occasion naar de juiste locatie komt voor een proefrit.

Verder leveren wij in onze professionele werkplaatsen uitstekende service. Van schadereparatie tot onderhoud tot snelservice. Natuurlijk met vervangend vervoer.

Locatie