Gember en Sereh

gembersereh_logo_181208.jpg
Korte Heuvel 3
5038CN  Tilburg
013-5360585

gemberensereh@gmail.com

Gember en Sereh

Zin in saté of een andere Indonesische specialiteit, zoals een rijsttafel of het Indisch buffet? Dan ga je natuurlijk naar Gember & Sereh. Dit is namelijk de nieuwe naam van de Satéhut.

Eigenlijk is bijna alles hetzelfde gebleven: de locatie, de kaart, de afhaalmogelijkheden, de catering, de vriendelijke bediening en de gezellige sfeer. Ook de eigenaren zijn dezelfde als voorheen. Kortom: alles is nog precies zoals je het gewend bent, alleen de naam is anders.

Gember en Sereh: Authentieke Oosterse keuken

Maar waarom Gember & Sereh? Gember en sereh (citroengras) zijn twee belangrijke bestanddelen uit de Oosterse keuken. En die Oosterse keuken staat centraal op de menukaart van Gember & Sereh. Die menukaart zal in de komende tijd worden uitgebreid. Naast de vertrouwde gerechten – zoals de overheerlijke authentiek op houtskool bereide saté’s en bijvoorbeeld rendang, pepesan en babi ketjap en diverse rijsttafels – kunnen gasten van Gember & Sereh ook van diverse Thaise gerechten genieten. En daarnaast kunnen gasten zich op maandag, dinsdag en woensdag natuurlijk nog steeds tegoed doen aan het voortreffelijke Indisch buffet: onbeperkt bijscheppen voor maar 12,50 euro.

Afhalen, cateringservice en restaurant

Ook is er de mogelijkheid gerechten af te halen of gebruik maken van de complete cateringservice voor groepen vanaf twintig personen. De zaak leent zich verder uitstekend voor besloten feestjes. Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Gember & Sereh, bel met 013-536 05 85 of 06-51 542 555.

Locatie