Glass by Yvon

Glass by Yvon
Ringbaan Oost 8
5013CA  Tilburg
(064) 130-8229

contact@glassbyyvon.nl

Glass by Yvon

Glass by Yvon combineert kunst met ambacht, met glas als het belangrijkste materiaal. Een glas in lood raam of glaskunstwerk wordt altijd speciaal voor jou ontworpen. De gevoelens en wensen van de klant en de plaats waar het werk komt bepalen het uiteindelijke ontwerp.

Glass by Yvon

Het Mooi-nument is een kunstobject van glas waarin jou gevoel bij een herinnering of een mijlpaal in het leven vertaald is. Dat kan een geboorte of overlijden zijn, maar ook een bijzondere reis, het halen van een diploma of overwinnen van een heftige situatie.

Yvon luistert, kijkt en voelt: ze gebruikt al haar zintuigen, creativiteit, kennis en ervaring in een ontwerp voor jou!

Open-Atelier-Werk-Dagen

Op de Open-Atelier-Werk-Dagen geeft Yvon haar kennis en ervaring graag door aan mensen die ook een keer, of heel vaak, met glas willen werken

Je kan een groot aantal technieken inzetten: glas in lood, brandschilderen, fusen (samensmelten), verlijmen, mozaïk en een combinatie van technieken. Natuurlijk is het ook mogelijk om glas te combineren met een ander materiaal.

Bij het werk in opdracht, maar vooral bij haar eigen werk, ligt haar inspiratie in de natuur en het landschap. De vormen en patronen die ze daarin ziet, isoleer ze zich uit hum omgeving. Hierdoor wordt die vorm extra benadrukt en ontstaat een vorm van abstractie in meer of mindere mate. Het is aan de toeschouwer om die vorm een betekenis te geven vanuit zijn of haar eigen herinnering.

Glass by Yvon

Inspiratie

Glass by Yvon

Glass by Yvon

Februari actie

Mee profiteren van de leuke februari actie? Klik dan hier en lees er meer over. 

Locatie