GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse-Hotel
Gasthuisstraat 118
5171 GJ  Kaatsheuvel
0416-273567

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Albert Heijn Kaatsheuvel & OOKs Hospitality & Leisure ontwikkelen een nieuw supermarkt-, horeca- en hotelconcept in Kaatsheuvel. Initiatiefnemers van het plan zijn Piet den Hartog, Jan den Hartog en Coen Schelfhorst. Gezamenlijk komen beide partijen met een nieuw supermarkt-, food- en gastvrijheidsconcept.

Eten en drinken

Schuif gerust aan in de keuken, kijk mee in de pan proef een hapje en leer van de chefs hoe ze het eigenlijk doen. Van elk gerecht geven ze je graag het recept, over elk ingrediënt vertellen ze je graag een verhaal.  Gezond, vers, creatief en niets verspillen, ook hier doen ze dingen weer net even wat anders dan anders. Maar wel erg lekker en betaalbaar! Iedereen kan alles zelf maken, want in de GuestHouse Kitchen wordt alles gemaakt met ingrediënten uit de Albert Heijn.

Slapen

In het GuestHouse Hotel hebben ze meerdere kamertypes. Ruim en nog ietsje ruimer met bijzondere bedden voor de hele familie, leuk en ook praktisch ingericht. Je blijft misschien niet lang maar je blijft het je wel lang herinneren! Bijzondere kamers en ook nog eens heel comfortabel. Voor als je lekker wilt uitrusten na een lange dag vol activiteiten!

Faciliteiten

In de stad, een dorp of in een flatgebouw. Iedereen wil even naar buiten kunnen en dat kan bij GuestHouse Hotel dus ook! In de tuin heb je altijd dat buitengevoel te pakken. En er valt altijd iets te ontdekken! Relaxen, tuinieren of actief? Alles kan!

Een GuestHouse zonder Livingroom is als een kamer zonder bed. Natuurlijk hebben ze een lekkere plek om je boek te lezen, samen te komen en andere GuestHouseGuests te ontmoeten. Een drankje aan de bar of nog even lekker napraten over de leuke dag? Dat doe je in YOUR Living!

Op een interactieve scherm ontdek je wat de omgeving je allemaal te bieden heeft! In YOUR Living kun je niet uitgebreid eten maar wel kleine hapjes en pizza slices bestellen, die worden geleverd vanuit GuestHouse Kitchen.

Voor kids is er een kleine speelruimte in de Living en buiten in de garden een leuke hut met glijbaan en zandbak. Voor de oudere kinderen maar natuurlijk ook de volwassenen zijn er veel leuke spellen te vinden op de daktuin zoals tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis en poolbiljart. Vervelen? Dat woord kennen ze niet. En beste ouders en opa’s en oma’s; spelen houdt je ook jong!

Locatie