HAVANA

Voor wie zoekt naar een restaurant waar met hart en ziel wordt gewerkt aan beleving, kwaliteit en sfeer, zou HAVANA een tweede huis kunnen zijn. ‘Hasta la victoria siempre’, staat er groot op de muur van Havana. ‘Altijd op weg naar de overwinning’, betekenen deze legendarische woorden van de Argentijnse Marxist Ché Guevara in een afscheidsbrief aan zijn Cubaanse vriend Fidel Castro.

Dit is slechts één van de vele details in het restaurant die verwijzen naar Cuba. Wanneer je het Heuvelplein verlaat en Havana binnentreedt, wordt je ondergedompeld in de warme, kleurrijke Midden-Amerikaanse sfeer van Cuba.

Eten & drinken

De menukaart sluit daar perfect op aan. Je kunt hier terecht voor lunch, diner en een gezellige borrel. Lunch serveren ze vanaf 10:00 uur en vanaf 17:00 uur gaat het restaurant open. Je kunt kiezen uit frisse salades, gerechten met namen als Fidel & Ché, de Cubano, Fajitas, Nacho’s en veel meer. De keukenbrigade neemt je met hun seizoensgebonden dinerkaart mee op een culinaire reis, boordevol smaakvolle ingrediënten.

Tel daar de gigantische cocktailkaart en het bijpassende fingerfood bij op en je hebt eventjes het gevoel dat je op vakantie bent op de Parel van de Caraïben. Een avondje op reis naar Cuba, voor maar weinig peso’s!

havana-3havanahavana-2

Tiki Thursday bij Havana!

Iedere donderdag (vanaf 17.00 uur). Kom en proef hun overheerlijke Tiki-cocktails voor een fijn prijsje!

Op Tiki-Thursday krijg je korting op de volgende cocktails:

  • Rum Runner
  • Mai Tai
  • Virgin Mai Tai
  • Cuban Zombie
  • El Presidente* Havana Club 3 years, ananassap, limoensap en crème de cassis
  • Cup o Gold* Gold Rum, Amaretto, sinaasappelsap, passiefruit en kokosmelk

*alleen verkrijgbaar op donderdagen

Iedere zondag Blind Tasting

Maak je weekend compleet door het af te sluiten met Blind Tasting @ HAVANA! Iedere zondag vanaf 15.00 uur ‘Blind Tasting’. Je krijgt vier cocktails in blinde glazen voor €15,-. Raad je ze alle vier goed, dan zijn de cocktails gratis!

Viva la enchilada

Maak je woensdag compleet met een lekkere enchilada naar keuze. Elke woensdag is het bij HAVANA Enchilada Wednesday. Alle enchiladas voor €7,50.

Locatie