Heavens Kitchen

HEAVENS Kitchen is fresh & simple met food & drinks that scream summer! Fire-kissed cuisine en on-spot-cocktails!

Aan deze gezellige zaak in de Piushaven kun je iedere dag terecht vanaf 10 uur voor gegarandeerd lekker eten en drinken. Of het nu brunch, lunch, diner of borrel betreft, HEAVENS Kitchen staat garant voor lekker en vooral gezellig SAMEN genieten!

Wat voor genieten!

Niet voor niets is onze chef KING OF THE ROAST! Hij heeft zich verdiept in de finesse van het barbecueen op eenJosper, onze Spaanse houtskoolgrill en tovert malse Australische steaks, spicy krielkipjes, knoflook gamba’s en zelfsgerookte zalm, Spaanse eieren en heerlijke warme ananas met wodka van het vuur alsof het niks is.skirt steak

Gamba's

En wat dacht je van onze barkeepers, die zijn BLOODY GOOD! Ze shaken verdomd lekkere en gruwelijk gezondesmoothies & shakes. Ze mixen G&T’s en de hipste cocktials met rum & gin en zelfs gemberthee.


Aan de omgeving kan het ook niet liggen want we hebben een ideale locatie, gelegen aan de “bruisende Piushaven” in Tilburg, net buiten het drukke centrum, met een zonnig zomer & winter terras en prachtig uitzicht op de haven.

Need we say more … dachten het niet, ervaar het zelf … see you in HeAVENS!

Locatie