Helicon MBO Tilburg

Helicon MBO Tilburg

Vind je duurzaamheid, lifestyle en een leuke plek om te wonen belangrijk? Ontwikkel je organisatietalent en ondernemerschapskwaliteiten aan Helicon MBO Tilburg zodat jij in de toekomst het verschil kan maken!

Opleidingen

Green business studies is een driejarige niveau 4 opleiding. Duurzaamheid, ondernemerschap en internationalisering staan centraal. Je ontwikkelt communicatie en managementvaardigheden
die goed van pas komen in je toekomstige baan. Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor presenteren, persoonlijke aandacht en de praktijk. Uniek is de intensieve samenwerking met bedrijven en dat geeft jou de kans om projecten ook écht uit te voeren. Ook loop je meerdere stages, waarvan één in het buitenland.

Thema’s

Tijdens deze managementopleiding ga je aan de slag met vier domeinen; Vrije tijd, Energie en water, Stad en wijk en Lifestyle. Zo werk je samen met school en het bedrijfsleven aan jouw toekomst. Met je diploma op zak ben je klaar om je eigen bedrijf te starten of een uitdagende baan bij bijvoorbeeld een evenementenbureau, overheidsinstelling of projectontwikkelaar. Ook op het hbo kun je vele kanten op, zoals commerciële economie, hbo business creations of lifestyle management. Voor deze opleiding ga je naar Helicon MBO Tilburg (Studio T mbo business school).

Locatie