Christelijke gemeente Het Kruispunt

Kruispunt
Offenbachstraat 105
5011EH  Tilburg
(013) 455-7382

info@kruispunttilburg.nl

Christelijke gemeente Het Kruispunt

Wij zijn een gastvrije christelijke gemeente in Tilburg-Noord. De Bijbel, het Woord van God, is voor ons het kompas voor het leven en we willen dit graag delen met anderen.

Samenkomsten rondom de Bijbel

Iedere zondag is er ’s morgens en ’s avonds een samenkomst in Het Kruispunt waarbij je kunt zingen, bidden en luisteren naar de goede boodschap uit de Bijbel.

  • Morgensamenkomst: 10.00 – 11.30 uur*

*Op de eerste zondag van de maand staat de morgensamenkomst in het teken van een steeds wisselend thema (bijvoorbeeld ‘vriendschap’, ‘verslaving’, ‘waar leef ik voor?’ etc.). De themasamenkomst duurt van 11.00 tot 12.00 uur. 

  • Avondsamenkomst: 18.30 – 20.00 uur

Overzicht van alle Kruispunt-activiteiten:

  • De inloop

Het Kruispunt is doordeweeks een plek waar je zomaar even kunt  binnenlopen voor een goed gesprek en een heerlijk kopje koffie. Je vindt bij ons een luisterend ook en kunt praten over wat voor jou belangrijk is. Ontmoet in Het Kruispunt mensen uit de buurt voor een gezellig samenzijn! Elke dinsdag en donderdag van 11.00 tot 15.00 uur.

  • Lunchen

Zorgen voor elkaar vinden wij belangrijk, daarom organiseren we maandelijks heerlijke lunches in Het Kruispunt. Gezellig samen eten. Ook jij bent welkom! Kijk voor meer informatie op onze website www.kruispunttilburg.nl.

  • Maaltijden

Eet je gezellig mee op vrijdagavond? Een heerlijke driegangen maaltijd voor slechts €3,-. De maaltijden worden in onze eigen professionele keuken bereidt en wisselen voortdurend qua samenstelling. Reserveer een plaats via de website www.kruispunttilburg.nl of bel naar  013-4557382. Elke tweede en vierde vrijdag van de maand om 18.00 uur.

  • Bijbelcursussen

Je kunt bij ons verschillende cursussen volgen zoals de cursus ‘Leer de Bijbel kennen’ en ‘De grote lijn van het Oude Testament’. Deze cursus ‘Leer de Bijbel kennen’ bestaat uit vijf lessen waarin je de basis leert kennen van de achtergrond en inhoud van de Bijbel. De cursus ‘De grote lijn van het Oude Testament’ bestaat uit 14 lessen waarin je de grote lijn van het Oude Testament van de Bijbel leert kennen. Kijk voor meer informatie op onze website www.kruispunttilburg.nl.

  • Bijbelleesuur

Wil jij op een eenvoudige wijze met anderen de Bijbel lezen? Dat kan tijdens het Bijbelleesuur! Onder begeleiding onderzoeken we wat de betekenis is van wat we lezen. Kijk voor meer informatie op onze website www.kruispunttilburg.nl.

  • Boekwinkel

Bij Het Kruispunt kun je de Bijbel in verschillende talen, kinderbijbels/-vertellingen en diverse leesboeken bestellen. Ook voor kleine cadeauartikelen en wenskaarten ben je bij Het Kruispunt aan het goede adres.

  • Tienerclub

Heb je zin om samen met anderen van jouw leeftijd (12-18 jaar) een paar keer per maand bij elkaar te komen en iets leuks te doen zoals samen bakken, koken, creatief bezig zijn of een spel spelen? Wil je ook even stilstaan bij een onderwerp uit de Bijbel? Kom dan naar de tienerclub! Neem gerust vrienden/vriendinnen mee! Kijk voor meer informatie op onze website www.kruispunttilburg.nl.

  • Kinderbijbelclub

Zingen, bidden, knutselen, een spel spelen en luisteren naar een mooi Bijbelverhaal. Neem gerust iemand mee! Elke woensdag van 14.30 – 16.00 uur.

Contactinformatie

Wil je graag meer informatie over samenkomsten, cursussen of activiteiten? Bel of WhatsApp ons eenvoudig via 013-4557382. En like ons op Facebook.

Christelijke gemeente Het Kruispunt
Offenbachstraat 105
5011 EH Tilburg
www.kruispunttilburg.nl
info@kruispunttilburg.nl

Locatie