Het Wapen van Tilburg

Het Wapen van Tilburg

Aan de Spoorlaan vind je herberg Het Wapen van Tilburg. In deze herberg kun je terecht voor een hapje en een drankje, maar ook als je wilt overnachten in Tilburg. Ook hebben zij bijzondere dingen te doen, zoals bierproeverijen, high tea’s en andere activiteiten.

De gerechten van de herberg zijn allemaal huisgemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten en producten. Het Wapen van Tilburg is één van de oudste plekken in Tilburg om te overnachten. Ze bieden met zeven kamers plek voor tweeëntwintig personen. De herberg is ook geschikt voor borrels, feesten en partijen, lunch, diner en een momentje voor de koffie.

Eten, drinken & slapen

Als je bij Het Wapen van Tilburg binnenstapt om een hapje te eten, val je met je neus in de boter. Alle gerechten worden namelijk huisgemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten en producten. De herberg is bij uitstek geschikt voor een feestje of een borrel en biedt ruimte aan een gezelschap tot wel 120 personen.

wapen van tilburg

Overnachten in Het Wapen van Tilburg

Ben je in het Brabantse land en zoek je een plaats om te overnachten? Dat is geen probleem bij Het Wapen van Tilburg. Of je nu alleen bent, met zijn tweeën of met een hele groep; zij hebben voor ieder wat wils. Kom je dus naar één van de vele evenementen die Tilburg rijk is, zoals carnaval, de Tilburgse kermis of een festival als Roadburn? Dan ben je met je koffer van het station zo op je slaapplek en van je slaapplek zo in de stad!

De herberg heeft zeven kamers die allemaal rookvrij zijn. Vijf kamers zijn ingericht als tweepersoonskamers. Ook beschikken ze over twee groepskamers, waar je met maximaal zes personen per kamer terecht kunt. Op alle kamers zijn handdoeken en linnen aanwezig en is er een wastafel waar je je even kunt opfrissen. Ook is er een koffie-automaat waar je kosteloos diverse koffieproducten kunt pakken. Tot 21.00 uur kun je inchecken bij Het Wapen van Tilburg. Daarna worden alle kamers vrijgegeven, tenzij anders aangegeven.

Doen

Het Wapen van Tilburg is dé plek voor al je uitstapjes met vrienden, collega’s of familie. Dit zijn enkele mogelijkheden;

  • Pub quiz
  • High tea
  • High beer
  • High wine
  • High whisky
  • Bierproeverij

En natuurlijk liggen er verschillende gezelschapsspelletjes voor een gezellige middag of avond.

Locatie