Homefashion Group

applicatiebeheerder winkelautomatisering
Belle van Zuylenstraat 10
5032MA  Tilburg
013-4626626

info@homefashiongroup.nl

Homefashion Group

Bij Homefashion Group vind je alles op het gebied van woninginrichting. Homefashion Group is een van de grootste aanbieders van vloer, verf, behang, raambekleding, verlichting en meubelproducten. Homefashion Group heeft als missie om leuk en eigentijds wonen voor iedereen bereikbaar maken!

Huidige formules

Dit doen we middels de huidige formules, Kwantum Nederland, Kwantum België en Benesto. Naast deze formules worden er in de toekomst ook nieuwe formats ontwikkeld. We blinken uit in processen, inkoop en diensten. Zo wordt er een afgestemde cross-channel keten gerealiseerd waarbij onze kernwaarden efficiëntie, proces gestuurd, continue verbetering en innovatie in de lead zijn.

Homefashion Group is gevestigd in Tilburg en heeft twee distributiecentra, in Tilburg en Diessen. Vanuit daar ondersteunt zij de formules die onder haar vallen. Kwantum is met haar 109 woonwinkels, ruim 1.500 medewerkers en een online webshop de grootste woondiscounter in Nederland en België.

Benesto

Benesto verleent woninginrichtingsdiensten voor woninginrichters in de Benelux. Benesto is de grootste B2B dienstverlener in de particuliere woninginrichtingsmarkt en helpt mensen ( 40.000 opdrachten p/j ) met het stofferen van hun woning.

Locatie