Horeca Groothandel Tilburg B.V.

Horeca Groothandel Tilburg
Polluxstraat 6
5047RB  Tilburg
(013) 571-1790

daphnebrabers@hgt-tilburg.nl

Horeca Groothandel Tilburg B.V.

Horeca Groothandel Tilburg is een groothandel met een totaal assortiment voor de horeca. Dagelijks leveren wij aan cafetaria’s, lunchrooms, sportkantines, bedrijfsrestaurants en instellingskeukens door heel Noord Brabant. Onder de noemer fritsBRABERSbv zijn wij tevens leverancier van kerstpakketten en relatiegeschenken.

Horeca Groothandel Tilburg

Jij als klant

Horeca Groothandel Tilburg wil voor jou meer zijn dan alleen een leverancier. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en snelle service. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij je deskundig te adviseren en denken wij uiteraard graag met je mee. Je kunt bij ons 24/7 bestellen via onze webshop. Vandaag besteld, morgen in huis!

Assortiment

Horeca Groothandel Tilburg beschikt over een uitgebreid assortiment. Bovendien hebben wij een groot aanbod in streek- en seizoensproducten. Ook op non-food gebied kunnen wij je van dienst zijn, met horecabenodigdheden en apparatuur. Kortom, wij hebben alles in huis. Ben je benieuwd wat we nog meer te bieden hebben? Kijk dan snel op onze website www.hgt-tilburg.nl.

Daarnaast beschikken wij ook over eigen huismerken; Subliem, Chef’s Delicious, Variaté en Ons Ambacht. Met deze huismerken bieden wij een goed alternatief voor A-merken. De beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Kerstpakketen en relatiegeschenken

Naast ons totaalassortiment aan horecaproducten bieden wij jou ook een ruime keuze aan prachtige geschenken. Onder de naam fritsBRABERSbv kerstpakketten en relatiegeschenken, helpen wij je graag jouw waardering voor medewerkers en relaties op passende wijze te vertalen naar een geschenk. Kom langs in onze inspirerende en sfeervolle showroom of neem een kijkje op onze website: www.kerstpakkettenuittilburg.nl.

 

Locatie