Restaurant La nouvelle Auberge

La-nouvelle-Auberge-du-Bonheur-Tilburg

Restaurant La nouvelle Auberge

Aan de rand van het meest bosrijke stukje Tilburg, ligt het schitterende landhuis, waarin Hotel Restaurant la Nouvelle Auberge is gehuisvest. De stijlvolle huiselijke sfeer en de parkachtige omgeving maken dit bedrijf tot een unieke locatie voor hotelovernachtingen, diners, feesten of vergaderingen.

Bonheur Horeca Groep

La nouvelle Auberge valt onder de Bonheur Horeca Groep. Bonheur Horeca Group biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst zeven unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden ze je altijd een locatie die past bij het moment.

Het hotel

La nouvelle Auberge beschikt over een zeer in het oog springend viersterren-hotel met business allure. Het is uiterst sfeervol ingericht en voor zowel zakelijk- als privé-verblijf biedt het de welverdiende ontspanning. Het hotel is in de zomer van 2014 compleet gerenoveerd en voorzien van zeer comfortabele kamers met de uitstraling van nu. De 36 viersterren-plus kamers zijn allemaal verschillend ingericht en ademen een landelijk en vooral genoeglijke sfeer. Vooral mensen met een Bourgondische inslag kunnen hun hart ophalen aan alle geneugten van Hotel Auberge du Bonheur.

Het restaurant

Cuisinier Ralph Blaakenburg, restaurantmanager Bart Verbunt en hun brigade zetten zich iedere dag met hart en ziel in om jou te verrassen. Op de kaart vind je culinaire gerechten van nu en mooie klassiekers uit de Franse keuken, met een eigentijdse twist. Alles wordt in eigen keuken bereid, tot en met de bonbons en friandises. Trots zijn ze op de mooie vermelding in de Michelingids (3 vorkjes), gastronomiegids GaultMillau en de prestigieuze LEKKER 2017, de ranglijst met de 500 beste restaurants van Nederland. De recensent schrijft: ‘het jonge team weet waar het mee bezig is en heeft goede kennis van wat het serveert. Een prima adres’. Proef ook de keuken van de Auberge en reserveer een tafel en geniet bijvoorbeeld van ons avondvullend Surprising Seven-menu.

Het á la carte restaurant ademt een heerlijke huiselijke sfeer. De combinatie van materialen en kleuren zorgt ervoor, dat je je thuis voelt. Het uitzicht op de fraaie tuinen is daarbij een extra bijzonder.

Openingstijden la nouvelle Auberge

Openingstijden restaurant lunch en diner:

  • Maandag t/m vrijdag: 12.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag: 18.00 – 22.00 uur
  • Zondag: gesloten

De openingstijden gelden voor het à la carte restaurant. Gerechten van de kleine kaart worden van maandag tot en met zondag geserveerd.

Openingstijden restaurant ontbijt:

  • Maandag t/m vrijdag: 07.00 – 10.00 uur
  • Zaterdag en zondag: 08.00 – 11.00 uur

Auberge du Bonheur

Congres en Evenementen

Auberge du Bonheur biedt sfeervolle ruimtes voor lezingen, seminars, diners, recepties, buffetten en condoleances, die in combinatie met de stilte en rust van de omgeving je de mogelijkheid bieden om je volledig te concentreren op datgene waar je voor gekomen bent. Door het servicebeleid van Auberge du Bonheur ben je verzekerd van een gastvrij en professioneel onthaal. Goede interne communicatie maken het mogelijk snel en adequaat in te spelen op al jouw wensen.

Arrangementen

Zij stellen graag in overleg het meest passende arrangement samen voor jou. Je vergadering, conferentie, seminar of symposium zal gegarandeerd tot een succes leiden.

Locatie