Ibiza Tilburg

spoelkeukenmedewerker

Ibiza Tilburg

Ibiza Tilburg is een cocktailbar in het centrum van Tilburg waar je ook ‘’All you can eat’’ kleinere gerechten kan eten. Op de menukaart kom je niks te kort, er zitten altijd wel gerechten voor iemand tussen die hij/zij lekker vindt. Van meloen met ham en een rundercarpaccio tot een couscoussalade en een Mexicaanse tortilla. Dit is iedere dag mogelijk vanaf €19,99. 

Ibiza Tilburg

Er zit geen tijdslimiet aan zodat je lekker avondvullend kunt genieten. Ben je uitgegeten maar vind je het toch nog gezellig ? Ibiza heeft een cocktailkaart met genoeg keuze zodat er voor iedereen wat tussen zit, zelfs als je terug moet rijden. Bovenop het eten en drinken waan je jezelf helemaal in de Ibiza stemming door de combinatie van interieur, muziek en beeld.

Er is niet voor niks voor de naam Ibiza gekozen. Dit is gebeurd naar aanleiding van de bezoekjes die de eigenaren de afgelopen jaren aan het eiland Ibiza hebben gebracht. De gemoedelijke ongedwongen sfeer die je daar aantreft hebben ze geprobeerd mee te nemen naar Tilburg.

Vacatures

Ibiza Tilburg heeft altijd plaats voor degene die een duidelijke versterking voor haar team is of gaat worden. Want of je nou wel of geen horeca-ervaring hebt, met de juiste uitstraling en werklust is er altijd een plaatsje te vinden in het team van 50 Ibiza-medewerkers. Je kan per direct aan de slag en de beloning is hoger dan dat je gewent bent.

Functies bij Ibiza Tilburg:

  • Bediening
  • Keuken
  • Gastheer/vrouw
  • Afwasser
  • Bar
  • Cocktailspecialist
  • Floormanager

Vernieuwde kaart

Ibiza Tilburg start met een vernieuwde kaart. Op deze kaart staan voortaan meer dan 75 verschillende Ibiza Bites. Ook hebben ze buiten de kaart om gerechten voor kinderen en kunnen ze voor mensen met een allergie een menu samenstellen uit de heerlijke bites.

ibiza-advertentieibiza-placemat

Locatie