Intelligent Security

De beveiliging van je bedrijf leg je niet zomaar in handen van het eerste beveiligingsbedrijf dat je tegenkomt. Hoewel veiligheid meetbaar is, heeft het ook veel met gevoel te maken. Intelligent Security combineert veiligheid daarom met gevoel. Gevoel voor sfeer, voor samenwerking en gevoel voor het geheel. Omdat wij geloven dat het geheel zo sterk is als de zwakste schakel.

Sociaal, intelligent, veilig

Iedere doelgroep vergt zijn eigen benadering. De beveiligers van Intelligent Security zijn een combinatie van ervaren fulltime beveiligers en door ons zelf opgeleide beveiligers. Ze hebben bijna allemaal een hbo of wo- achtergrond en zijn getraind om in de eerste plaats het hoofd te gebruiken.

Ze zijn sociaal, bedachtzaam en verbaal sterk. Met de juiste mensen op de juiste positie creëren wij een veilige en positieve sfeer bij de degene(n) die wij beveiligen. Of het nu gaat om de beveiliging van één persoon of om de tienduizenden bezoekers van een festival.

Sinds 2013 zijn wij de trotse houder van de keurmerken Horecabeveiliging en Evenementenbeveiliging. Die staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit van de dienstverlening. Daarop worden we blijvend getoetst, zowel op kantoor als op locatie zodat wij de keurmerken waard blijven

Beveiligingsdiensten Intelligent Security

Intelligent Security heeft expertise en ervaring op het gebeid van deze diensten:

Bij elke type beveiliging vind je meer informatie. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Werken als horeca beveiliger

Werken als evenementen beveiliger

Locatie