IT Support Groep

it support groep
Kamerikstraat 23
5045 TW  Tilburg
013-5784300

info@itsupportgroep.nl

IT Support Groep

IT Support Groep in Tilburg levert (MKB) bedrijven ICT advies, ICT maatwerkoplossingen, systeembeheer, VoIP, onderhoud en op Cloud gebaseerde diensten en oplossingen. Bij IT Support Groep zorgen ze dat iedereen altijd en overal veilig kan werken. Vooral het woord ‘veilig’ is belangrijk. IT Support Groep ziet namelijk dat de focus op security, privacy en identity noodzaak is geworden. Cybercriminaliteit zit namelijk écht in een volwassen fase. Dat dwingt bedrijven om goed voorbereid te zijn en de juiste maatregelen te treffen. Daar zorgt IT Support Groep dan ook voor!

Met de werkwijze van IT Support Groep zorgen ze ervoor dat bedrijven veilig, snel en efficiënt kunnen (samen)werken. Ze hebben dan ook vele mogelijkheden om jouw bedrijf te helpen en adviseren je graag over de mogelijkheden die IT Support Groep biedt. Wij realiseren ons dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van alle IT mogelijkheden die er zijn. Wel of niet in de cloud? Moet ik mijn netwerkbeheer nu wel of niet uitbesteden? Hoe veilig zijn mijn documenten eigenlijk als ik ze opsla? Allemaal vragen waar je graag een onderbouwd antwoord op wilt krijgen.

Diensten

IT Support Groep realiseert zich dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van alle IT-mogelijkheden die er zijn.

Diensten die ze bij IT Support Groep leveren op locatie en online:

  • Systeembeheer
  • Beveiliging
  • Werkplek
  • Service
  • Bereikbaarheid

Meer informatie over de verschillende diensten? Check deze pagina.

Gecertificeerd

Veiligheid is de belangrijkste peiler van IT Support Groep. Ze hechten dan ook veel waarde aan privacy en gaan zorgvuldig om met (persoonlijke) gegevens van klanten. Het managementsysteem en de informatiebeveiliging zijn zo ingericht dat ze continu scherp zijn op het terugdringen van beveiligingsrisico’s.

IT Support Groep heeft dan ook een ISO 27001 certificering. Dit is een wereldwijde erkende norm van informatiebeveiliging en ondersteunt bij het opstellen van managementsystemen. De basis hiervoor is de implementatie van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem.

Kernwaarden

Bij IT Support Groep hebben ze verschillende kernwaarden. Zo staan de medewerkers van de helpdesk voor je klaar en helpen ze je snel, kundig en weten ze wat er speelt. Als het nodig is staan ze binnen een halfuur bij je op de stoep. Gegarandeerd.

Ook kijken ze écht verder op het gebied van ICT en zijn ze daarin ondernemend. Bij IT Support Groep hebben ze brede kennis van zaken. Deze kennis zetten ze elke dag in de praktijk voor jouw in om je zaken te optimaliseren. Voor jou, je werkplek en je bedrijfsnetwerk.

Daarnaast zorgt IT Support Groep ervoor dat jij geen problemen ervaart. Ze gaan namelijk pro-actief te werken en lossen jouw probleem al op voordat jij dit ervaart.

Tevens houden ze bij IT Support Groep sterk zicht op de cloud. De cloud kent voor de medewerkers van IT Support Groep namelijk geen geheimen meer. Als Microsoft Cloud Partner kennen ze dan ook de mogelijkheden om binnen te cloud plaats- en tijdsonafhankelijk te kunnen werken.

Podcast

IT Support Groep heeft ook een eigen podcast. Hierin vertellen ze je meer over online veiligheid en de cloud. Iedere drie weken komt er een nieuwe podcast online. Deze podcasts zijn te volgen via Buzzsprout en Spotify. Podcasts die bijvoorbeeld al online staan gaan over wachtwoorden, veilige data, baas zijn over je eigen data en het juiste platform bij je cloud kiezen.

Meer informatie

Wil je meer weten over IT Support Groep? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen, nieuwe podcasts en veel meer? Volg IT Support Groep dan vooral op LinkedIn.

Locatie