Jamie Oliver’s Pizzeria

Jamie's Pizzeria
Pieter Vreedeplein 170
5038BW  Tilburg
013-3034133

Jamie Oliver’s Pizzeria

Jamie’s Pizzeria is een Italiaans restaurant aan het Pieter Vreedeplein. Het menu bij Jamie’s draait om simpele, pure gerechten met verse ingrediënten en uitgesproken smaken. Op deze plek wordt de Italiaanse keuken duidelijk gevierd. Ze serveren heerlijke pizza’s met Jamie’s favoriete toppings. Daarnaast serveert het restaurant gezonde salades en lekkere desserts.

Jamie’s Pizzeria

Ambachtelijke hand gerolde, zuurdesem pizza’s, belegd met de beste Italiaanse ingrediënten & tot perfectie gebakken.

Jamie’s Pizzeria Tilburg is de tweede Pizzeria en het vijfde restaurant van de bekende Britse Chef Jamie Oliver in Nederland. Het restaurant dat zich in hartje Tilburg bevindt is geïnspireerd door de vele reizen die Jamie heeft gemaakt door Italië. Het menu draait om de “Italian way of eating” eerlijke gerechten gemaakt van seizoensgebonden ingrediënten met een Jamie Oliver twist.

Kwaliteit staat centraal Jamie Oliver’s Pizzeria en dat betekent dat wanneer je binnenkomt, je er zeker van kunt zijn dat je de beste producten eet van lokale en Italiaanse producenten. En dat kan je proeven! Bij ons kan je onder andere terecht voor een snelle lunch, een romantisch diner voor twee, dinertje met de familie en zelf een gezellige borrel met collega’s!

Geen zin om naar buiten te gaan maar wel zin in een (h)eerlijke pizza? Je kunt ons ook op thuisbezorgd.nl vinden! Kijk voor ons prachtige menu en nog veel meer op onze website en social mediakanalen!

Locatie