Juwelier van Grinsven

Heuvelstraat 86
5038AG  Tilburg
013-5424870
juweliervangrinsven@gmail.com

Juwelier van Grinsven

Sinds 1956 is de Heuvelstraat 86 te Tilburg, de plaats waar je moet zijn voor jouw aankopen van juwelen, horloges en klokken. Van Grinsven juweliers is voortgekomen uit een juweliersbedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat.

Het familiebedrijf Juwelier van Grinsven staat bovenal voor vakmanschap. Ze hebben een eigen atelier, waar alle reparaties aan jouw juwelen, horloges en klokken in goede handen zijn. Voor het vervaardigen van sieraden, door van Grinsven of door jou ontworpen, kun je bij deze juwelier terecht. Ook voor vriendschapsringen en trouwringen ben je bij Juwelier van Grinsven aan het juiste adres.

Al 45 jaar is De heer van Grinsven jouw juwelier voor al je wensen. Dit vakmanschap wordt voortgezet door de dochter van de heer van Grinsven die, net als haar vader, ook een speciale opleiding in Schoonhoven heeft gevolgd. In Schoonhoven, de plaats om opgeleid te worden tot goudsmid en horlogier, is ook de interesse voor de klokken ontstaan. In hun klokkenkelder vind je een breed assortiment klokken en barometers.

Juwelier van Grinsven is een familiebedrijf waar je voor al je wensen kunt slagen.

 

Locatie