Karakter Tilburg

Karakter Tilburg
Beukenstraat 40
5038MA  Tilburg
013-8507780

info@karaktertilburg.nl

Karakter Tilburg

Aan de Beukenstraat 40 vind je Karakter Tilburg. Net iets anders dan normaal, net iets meer service, een net iets betere prijs-kwaliteitverhouding. Dát is Karakter! In 2016 zijn ze geopend met een tweedelig concept van een restaurant en een Friethuys. Naast lunchen en dineren bieden ze nog eens tal van mogelijkheden. Ze verzorgen namelijk ook bedrijfsborrels, zakelijke lunches, koffietafels, feesten, vergaderingen en borrels.

Restaurant

In het restaurant van Karakter Tilburg gebruikt het keukenteam dagverse producten om de lekkerste gerechten te bereiden. Innovatie en vernieuwing staan bij hen hoog in het vaandel. Elke maand hebben ze naast hun menukaart wisselende seizoensgerechten, zodat ook de vaste gasten heerlijk kunnen variëren. het restaurant is woensdag tot en met zondag geopend van 11.30 tot 23.00 uur.

Friethuys

Karakter Tilburg heeft ook een trendy Friethuys, waar kwaliteit frieten en ambachtelijke snacks worden bereid. Hier kunt je heerlijk blijven eten of je bestelling mee naar huis nemen. Naast de standaard snacks hebben ze ook veel specialiteiten, zoals heerlijke verse burgers en kipsaté. De verse frieten worden dezelfde ochtend nog voorgebakken door de frietbakkers van Karakter Tilburg. Het Friethuys is woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 11.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Heb je een grote bestelling vanaf 6 personen? Deze kun je doorbellen zodat je niet lang hoeft te wachten.

Karakter bezorgt

Vanaf 16 januari gaat Karakter uitbreiden! Het is mogelijk om broodjes af te halen in het friethuys of te laten bezorgen. Check hier het take-out menu wat je kunt afhalen en bezorgen van woensdag t/m zondag van 12:00 tot 16:00. Let op: bezorging geldt dus niet voor ná 16:00 uur. Bezorgen doet Karakter bij bestellingen boven de €17,50. Bekijk hier het menu.

Locatie