Kinderkledinggroep

Kinderkledinggroep

kinderkleding-tekoop.nl is de webshop van ’t Elfje. De winkel bestaat inmiddels 28 jaar en heeft sinds augustus 2007 deze webshop. De webshop biedt je ruime keuze uit kinderkleding voor jongens en meisjes, van groot naar klein en van jong naar oud. De maten beginnen bij de prematuur van maatje 44 en lopen door tot maat 188. Bij ’t Elfje vindt je stoere, mooie en trendy kinderkleding.

Als je stoere jeans zoekt, zijn de merken Vingino en Retour ideale merken. Beiden hebben een uitgebreid aanbod in jeans, rokjes, jurkjes en bovenstukken. Daarnaast hebben ze ook kinderkledingmerken die ieder seizoen groter en uitgebreider worden, denk hierbij aan Vesper, Flo, Quapi, Noppies, Babyface, Z8 en Tumble ’n Dry.

Naast de casual kindermode verkopen ze ook een grote collectie feestkleding, zoals doop-, bruid- en communiekleding. Een van de topmerken is Baker Bridge, een stoer en doordraagbaar merk met verschillende mogelijkheden tot combinaties. Zoek je een mooie feestjurk voor meiden dan is Gymp het merk voor jou. Dit exclusieve merk uit België heeft de mooiste feestjurken. Naast deze merken biedt ook Le Chic en LCee (voor jongens en meisjes) een feestlijn, een chique merk met kleine en stoere details.

Naast de gewone kinderkleding bieden ze ook ieder seizoen een grote keus in zomer- en winterjassen, deze zijn beschikbaar vanaf maatje 50.

Handige Links

Locatie