Leduc Autoschades BV

Kapitein Nemostraat 35
5015AL  Tilburg
013-5422507

leduc.autoschades@planet.nl

Leduc Autoschades BV

Leduc Autoschades B.V. heeft een vertrouwd klinkende naam verworven in de regio Tilburg, maar ook daarbuiten.En het vertrouwen van zowel particulieren automobilisten alswel van de vaste opdrachtgevers die uit eigen ervaringen telkens weer ons adres weten te vinden, wint men alleen maar als daar uiterste kwaliteit en garantie tegenover staan.

Kwaliteit
Op grond van deze bedrijfsfilosofie zijn wij dan ook een gewaardeerd lid van FOCWA Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf en zijn trots dat we ons mogen scharen in de categorie 1*. De FOCWA-garantie biedt onze klanten extra zekerheid.

Service
Autoschade….altijd een uiterst ongeriefelijke zaak, temeer omdat de belangen van meer partijen in het geding zijn. De schade dient daarom zo efficient en snel mogelijk te worden hersteld. Om die redenen werkt Leduc Autoschade B.V. met het geprezen Audatex-systeem voor geautomatiseerde schadetaxatie.

Samenwerkende organisaties hierbij zijn automobiel-branche, verzekeringsmaatschappijen, FOCWA en de ANWB, die de belangen van de consument behartigt .Kortom alle partijen zijn met dit systeem gebaat en daarbij staat de tevredenheid van onze klanten op de eerste plaats .Verder bestaat onze service uit 24 uur per etmaal beschikbaar zijn .Zeven dagen per week staan wij met onze wegsleepdienst paraat en indien het op prijs word gesteld stellen wij een vervangende auto te beschikbaar voor de duur van de herstelperiode .

Vakmanschap
De 13 jaar die zijn verstreken sinds Leduc Autoschades B.V. startte, hebben veel ervaring en knowhow opgeleverd. Anno nu zijn wij uitgegroeid naar een modern herstelbedrijf met specifieke vakbekwaamheid. Niet alleen op technisch gebied, maar ook hier heeft het vooral in ons vak zo belangrijke aspect als het milieubewustzijn, onze zorgzame aandacht. Met zo’n 8 medewerkers en een goed geoutilleerd bedrijfspand (totaal 690 m2, waarvan 600 m2 werkoppervlakte) geinstalleerd met geavanceerde apparatuur, staan wij garant voor optimaal schadeherstel.

Afspraak = Afspraak
Wanneer u met een reparatie bij Leduc Autoschades B.V. komt, word u ontvangen in een prettige omgeving waar in alle rust de schadegegevens met u worden doorgenomen. Deze gegevens worden door ons in het Audatex-calculatiesysteem gevoerd. Deze werkwijze stelt ons in staat om u ter plaatse een exacte prijsopgave met planning te geven.

Indien bepaalde gegevens nog niet bekend zijn ,word dit zo snel mogelijk aan u duidelijk gemeld, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Want: afspraak = afspraak

Locatie