LIVE Pianobar

live
Heuvel 43
5038CL  Tilburg
013-5426592

info@livetilburg.com

LIVE Pianobar

L!VE is een uniek en veelzijdig concept in Tilburg waar je kunt rekenen op een avondvullend programma vol entertainment! Dé locatie bij uitstek voor zowel een gezellige borrel, als een heerlijk diner en een knalfeest.

Eten bij L!VE

Vijf dagen per week is L!VE vanaf 16:00 uur geopend voor de eerste borrelaars. Geniet samen van een lekker drankje aan de bar om daarna aan tafel te gaan en te smullen van de heerlijkste grillgerechten. De Big Green Eggs staan de hele avond te grommen en roken om de lekkerste saté van kippendij, sweet ’n spicey ribs en funky burgers op tafel te toveren. Ook voor de visliefhebbers en/of de vegetariër serveren ze bij L!VE smaakvolle gerechten.

Op maandag en dinsdag serveren ze geen diner, maar zijn ze wel vanaf 20:00 uur geopend voor het uitgaanspubliek.

LIVE Muziek

Ennnnn…. Dit alles onder het genot van LIVE muziek! Professionele, zingende pianisten spelen hier de gehele avond aan elkaar en zorgen daarmee voor de perfecte ambiance voor het moment. Verzoeknummertjes zijn natuurlijk welkom! Na het diner gaan de tafels en stoelen opzij en wordt L!VE een gezellige uitgaansgelegenheid waarbij rond 00:30 uur de leukste DJ’s het stokje overnemen van de pianisten. De liefhebbers van een feestje kunnen losgaan tot in de vroege uurtjes, want L!VE is iedere dag van de week tot 04:00 uur geopend.

Locatie