Luba Tilburg

bedrijfsbureau

Luba Tilburg

Luba brengt vraag en aanbod samen op de regionale arbeidsmarkt. Dit bedrijf opereert landelijk, zowel online als vanuit vijftig vestigingen in het hele land en behoort tot de top van aanbieders van flexibele personeelsoplossingen in Nederland. Ze bieden met diverse ondernemingen allround en specialistische personeelsdiensten op het gebied van werving & selectie, uitzending en detachering.

Hoewel al sinds 1996 aanwezig op internet, zijn de online activiteiten in 2007 wezenlijk deel gaan uitmaken van de succesformule van Luba. Luba.nl is een van de grootste online vacaturesites van Nederland aan het worden. Ze krijgt online inmiddels ongeveer een miljoen bezoekers per jaar.

Luba Groep BV is aangesloten en actief lid bij de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU).

Luba Uitzendbureau Tilburg is gevestigd in het centrum van Tilburg, aan de Willem II straat. Ze zijn een breed georiënteerd uitzendbureau waar op een zeer persoonlijke manier bemiddeld wordt bij het vinden van een baan. Diezelfde benadering ervaar je ook bij het zoeken naar nieuwe werknemers. Ze hebben vast, tijdelijk en vakantiewerk op uitzendbasis. Maar ook voor detachering of begeleiding van baan naar baan kun je bij hun terecht.

In de regio Tilburg zijn ze van oudsher sterk vertegenwoordigd in de logistiek, denk aan functies op alle niveau’s in het magazijn of in de productie. Ze bemiddelen ook met veel plezier in de zakelijke dienstverlening en hebben dus ook vele administratieve en commerciële vacatures. Hun werkgebied is Tilburg en omstreken. Voor vacatures in Waalwijk, Kaatsheuvel, Goirle, Oisterwijk en Gilze-Rijen kun je ook bij hun uitzendbureau terecht.

Wil je morgen al beginnen? Solliciteer dan vandaag nog!

Ben jij op zoek naar een leuke vacature bij jou in de buurt? Dan ben je bij Luba aan het juiste adres, dus kijk eens op www.luba.nl

Locatie