Lunchroom Carrousel

carrousel

Lunchroom Carrousel

In hartje Tilburg, op de Schouwburgring, is het ronde glazen gebouw grenzend aan de Oude Markt al jaren een begrip. Jan en Carla Willemse zwaaien de scepter over Lunchroom Carrousel.

Het huisgemaakte gebak, de lunchtips en de bonbon bij de koffie maken Lunchroom Carrousel een unieke zaak. De Carrousel is een uitstekende plek voor winkelend publiek om even tot rust te komen. Met het grote terras rondom de zaak en de vele zitplaatsen binnen is er ruimte voor iedereen.

carrousel-binnen

Menukaart

Lunchroom de Carrousel heeft een uitgebreide menukaart. Van verse smoothies tot rijkelijk belegde broodjes. Genoeg keuze en voor iedereen wat wils.. en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

De lunchroom richt zich op het serveren van kwalitatief goede gerechten, waarbij de keuze groot is en alleen gewerkt wordt met verse ingrediënten. Elke dag kun je kiezen uit 12 verschillende lunchtips. Dit zijn gerechten waarbij een heerlijk kopje tomatensoep wordt geserveerd. De kaart, die regelmatig aangepast wordt, biedt een kleur aan smakelijke en prachtig aangeklede gerechten, zoals soepen, uitsmijters, salades, rijkelijk belegde broodjes en boeren tosti’s. Ook serveren ze elke donderdagavond een heerlijk driegangendiner voor 16,95. Deze wordt elke week op hun Facebookpagina kenbaar gemaakt.

Tips!

  • Elke dag 12 heerlijke lunchtips vanaf €5,95
  • Elke donderdagavond een heerlijk driegangendiner voor 16,95
  • Ook mogelijk voor feesten en partijen op afspraak
  • Aanrader: het huisgemaakte progresgebak
  • Ook leuk: Geef een Carrousel cadeaubon of een doosje van die heerlijke bonbons cadeau
  • Gemakkelijk parkeren nabij de parkeergarage aan het Louis Bouwmeesterplein of Koningsplein

Locatie