Marc Inbane BV

Marc Inbane

Marc Inbane BV

Marc Inbane is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Distributie is zowel nationaal als internationaal via high-end salons.

Ontstaan van Marc Inbane

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was.

Door het drukke en gehaaste leven, de beperkte zonuren en/of schadelijke UV-stralen in eigen land, is het vaak lastig om op een gezonde manier een mooie vakantiekleur te verkrijgen en te behouden. Zo is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar door van een natuurlijke teint te genieten! INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!

Geboortedatum: 21 April 2012

Marc Inbane

Locatie