Mercure Hotel Tilburg Centrum

Hotel IBIS en Mercure Hotel

Mercure Hotel Tilburg Centrum

Mercure Hotel Tilburg Centrum ligt in de Tilburgse binnenstad en kijkt uit op de Heuvel. De 91 ruime en moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en garanderen je een aangenaam en zorgeloos verblijf. Het hotel is ideaal wanneer je de stad wilt verkennen of als je een goede uitvalsbasis zoekt voor een dagje Efteling of Beekse Bergen.

Mercure Hotel Tilburg Centrum

Het hotel herbergt 91 hotelkamers, inclusief twee prachtige suites en achtentwintig superior rooms. Alle kamers zijn voorzien van een eigentijdse inrichting. Voor de lunch, een borrelhapje, bedrijfsborrel of gewoon een kopje koffie tijdens het winkelen kun je terecht bij Grand Café Puur. Bekijk hier het menu.

Bij Hotel Mercure doen ze er alles aan om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kun je de auto voor een gereduceerd tarief parkeren in Parkeergarage Heuvelpoort. Wil je sporten? Dan ben je van harte welkom bij het naastgelegen Basic-Fit. Dineer op niveau bij restaurant Taste! Behoefte aan ontspanning? In de CitySauna kom je volledig tot rust.

Arrangementen

Als je bij Hotel Mercure logeert kun je ook gebruik maken van één van hun arrangementen, zoals het Efteling arrangement, het Culinair Relax arrangement en het Vriendinnen arrangement.

Ook als je een vergaderruimte zoekt, kun je gebruik maken van één van de vele arrangementen.

Locatie