MIDI Tilburg

MIDI Tilburg
Heuvelring 108
5038CL  Tilburg
013-7370074

info@midi-tilburg.nl

MIDI Tilburg

Graag heten ze je welkom in het nieuwe MIDI Tilburg, waar gasten van binnenkomst tot het einde in de watten gelegd worden. Een fantastische locatie, de juiste inrichting en ambiance, een passend programma, top entertainment en uitstekende catering zijn de ingrediënten voor een geslaagd evenement.

Bij MIDI Tilburg stellen ze al deze zaken graag met je samen om het evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken voor gasten. Het doel van de bijeenkomst en het beschikbare budget worden daarbij vanzelfsprekend nooit uit het oog verloren. De flexibel in te richten ruimtes maken bijeenkomsten voor vrijwel iedere groepsgrootte en gelegenheid tot een gegarandeerd succes.

MIDI Tilburg

Ook de theaterfunctie zal natuurlijk behouden blijven binnen MIDI Tilburg. Acteurs, cabaretiers, artiesten en kleinkunstenaars laten hun show zien op het podium van MIDI Tilburg. De complete agenda van MIDI Tilburg is te vinden op de website.

Theater

De unieke Theaterzaal, met haar inklapbare tribune, is multifunctioneel inzetbaar. Al naar gelang de aard van de bijeenkomst biedt de zaal plaats aan 450 gasten op de tribune, of maximaal 1000 gasten voor je receptie of feest. Maar vlak de Theaterzaal ook voor kleine gezelschappen niet uit! Wat dacht je bijvoorbeeld van een intiem diner op het podium?! Voor de organisatie of de artiesten van de bijeenkomst heb je altijd de beschikking over maximaal drie kleedkamers met wc en douche. De Theaterzaal is enkel te boeken in combinatie met de Foyer.

Locatie