Mise en Place

mise en place

Mise en Place

Inmiddels gevestigd in zes verschillende landen, met internationaal 41 vestigingen, is Mise en Place wereldwijd leidend in het leveren van professioneel horecapersoneel. In Nederland bieden zestien vestigingen en meer dan 5.000 goed getrainde en professionele medewerkers een antwoord op ieder vraagstuk over horecamedewerkers in de gastvrijheidsbranche.

Met achttien jaar ervaring en meer dan 150.000 uitgevoerde projecten voor vele partycateraars, partylocaties, evenementen en congrescentra staan zij garant voor een vlekkeloze uitvoering van jouw project. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond heeft het flexibele horecapersoneel door de jaren heen bewezen van grote meerwaarde te zijn.

Topwerkgever van studerend Nederland

Sinds de oprichting zijn ze onlosmakelijk verbonden aan studerend Nederland. Mede door de ontstaanshistorie, maar ook door de continue aandacht voor de behoefte van studenten in een horeca bijbaan, zijn ze uitgegroeid tot een begrip voor alle studenten in Nederland.

Als “hofleverancier” van horecapersoneel bieden ze jou flexibiliteit, een goede beloning, heel veel leuke collega’s en laten ze jou werken waar en wanneer jij wilt! Dit zijn een paar van de elementen die hun tot de topwerkgever bij uitstek maken voor studenten in Tilburg, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Den Bosch en bijna alle andere studentensteden.

Missie

De mission statement van Mise en Place luidt: “together we proudly put energy in making friends & creating synergy.’ Voor hen betekent dit vriendschappen voor het leven opbouwen en samen het beste in elkaar naar boven halen. Op alle niveaus in de organisatie wordt deze missie uitgedragen. Deze missie staat voor leren, creëren, elkaar inspireren en samen presteren en wordt binnen al onze labels nageleefd.

Zowel voor de medewerkers als voor de relaties willen zij van onmiskenbare meerwaarde zijn. Of dit nu naar voren komt door onze Mise en Place Academy of de inzet om onze relaties zo veelvuldig mogelijk gebruik te kunnen laten maken van ons netwerk – iedere Mise en Place medewerker ademt en leeft deze missie.

Locatie