Mugs & Muffins

Welcome Cronut

Mugs & Muffins

Mugs & Muffins is een luxe coffee-, tearoom, waar kwaliteit, gezelligheid en genieten voorop staan. Het assortiment bestaat uit koffie met verschillende smaken en zetmethoden, luxe (losse) theesoorten met daarnaast een scala aan verse fruitshakes al dan niet in combinatie met zuivel.

Daarnaast biedt Mugs & Muffins een ruime keuze aan cakes, muffins, doughnuts, brownies en ander vers gebak. Dit alles in een huiselijke en warme, maar wel trendy sfeer. Even lekker bijkomen van een dag winkelen of juist nog een laatste rustige kop koffie voor de drukte van de dag op kantoor, universiteit of school weer begint.

Ontbijt

Heb je geen zin om thuis te ontbijten? Ga dan gezellig bij ze ontbijten! Toast, omelet, bacon en een kopje koffie of thee er bij. En ben je een langslaper, geen probleem! Ze serveren het ontbijt de hele dag! Ook het lunchaanbod is uitgebreid met heerlijke panini’s

ontbijt

Koffie of lekkernijen meenemen

Liever je kopje koffie meenemen tijdens het winkelen of misschien onderweg naar station, school of kantoor? Dat kan natuurlijk ook! Alle dranken, warm en koud, kunnen ook worden meegenomen. En wil je eens iets anders wanneer je een feestje geeft of mensen op bezoek krijgt? Dan kun je natuurlijk ook een doos met gesorteerde lekkernijen bij hen meenemen. Weer eens wat anders dan een taart of plakje cake. En uiteraard zijn de thee- en koffiesoorten die ze schenken ook bij hen te koop voor gebruik thuis.

Veganistische en glutenvrije alternatieven

Voor de vegan gasten en gasten met een gluten-intolerantie serveren ze voortaan heerlijke bites van SUE food uit Rotterdam! Aanbod is dagelijks wisselend en beperkt.

Specials

Daarnaast zijn er ieder seizoen weer een aantal andere tijdelijke ‘specials’ te vinden op de kaart, dus loop regelmatig even binnen om ze allemaal te proberen!

 

Locatie