Novasol

Novasol
Ringbaan Oost 8-05
5013CA  Tilburg
013-4677730

novasol@novasol.nl

Novasol

NOVASOL is in Europa, met een aanbod van 32.000 vakantiehuizen in 26 Europese landen, de grootste aanbieder van vakantiehuizen. De van origine Deense organisatie brengt jaarlijks circa 1,5 miljoen vakantiegangers onder in de vele diverse vakantiehuizen.

NOVASOL onderscheidt zich van haar concurrenten door het aanbieden van bijzondere arrangementen bij de huur van een vakantiehuis. Verschillende huizen zijn naar thema ingedeeld:

  • Zwembadhuizen: bij de huur van deze huizen is de entree van het zwembad voor de hele familie gratis of de huizen beschikken over een privé-zwembad. ( Zowel binnen als buiten zwembad )
  • Huisdiervriendelijke huizen: huisdieren zijn gratis welkom!
  • Vissershuizen zijn geschikt voor visliefhebbers en liggen aan het water met een steiger. Sommige huizen beschikken over een boot en een grote vrieskist. Bij andere huizen is dit eventueel te huur.
  • Op vakantie met een paard: deze huizen zijn vlakbij een manege gelegen waar men kan paardrijden of er zijn stallen en een weide aanwezig waar het eigen paard kan verblijven.
  • Kindvriendelijke huizen: zijn geselecteerd op kindvriendelijk interieur; zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van een kinderbedje. Enkele huizen zijn ook inclusief een gratis Legoland entreekaart voor kinderen tot en met 12 jaar.

NOVASOL is aanbieder van een breed scala aan vakantiehuizen, variërend van comfortabele tot zeer luxe vakantiehuizen met een persoonlijke en/of bijzondere stijl & allure.

NOVASOL heeft een uitgebreid aanbod:

  • 10.000 vakantiehuizen in Denemarken
  • 4.500 vakantiehuizen in Scandinavië (Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland.
  • 4.500 vakantiehuizen in Midden-Europa (Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Bulgarije, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België)
  • 13.000 vakantiehuizen in Zuid-Europa (Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland, Cyprus, Kroatië en Turkije).

Inclusief het aanbod van CUENDET en Dansommer komt het totale aanbod van NOVASOL op circa 32.000 vakantiehuizen in geheel Europa. De verwachting is in 2014 een het aanbod uit te breiden naar ca.40.000 vakantiehuizen.

De vakantiehuizen van NOVASOL moeten aan bepaalde criteria voldoen. De huizen worden ingedeeld volgens een sterrensysteem. De classificatie wordt onder meer bepaald aan de hand van inrichting, faciliteiten en comfort en loopt van 1 tot en met 5 sterren. De huizen bevinden zich veelal op locaties in de natuur en ver van het massatoerisme.

Bekijk hier het aanbod aan vakantiehuizen van NOVASOL

Locatie