Ontdek Tilburg

Deze mooie stad op een unieke manier beleven: dat kan bij Ontdek Tilburg. Zij bieden een groot aanbod aan activiteiten, workshops, trainingen, bedrijfsuitjes en nog veel meer. Ontdek Tilburg vindt het namelijk belangrijk dat er altijd wel iets tussen zit voor jou. Met jarenlange ervaring in de vrijetijdssector kun je verzekerd zijn van een fantastische dag.

Wat dacht je van een actieve citygame om Tilburg nog beter te leren kennen. Of een gezellige pubquiz met je bedrijf? Heb je zelf een idee? Door de op-maat-service brengen zij jouw wens in vervulling.

Visionair Ontdek Tilburg

Tilburg is mooier dan je denkt. Ontdek Tilburg wil dat aan iedereen laten zien. Hun visie is simpel: zoveel mogelijk mensen een leuke dag bezorgen en hen Tilburg op een unieke manier te laten beleven. Hoe ze dat doen? Met een groot én uniek aanbod, transparantie en laagdrempeligheid, allemaal voor de klant. Zij staan bij Ontdek Tilburg centraal.

Ontdek Tilburg op een missie

Zij zien het als hun missie om door middel van gezellige activiteiten zoveel mogelijk mensen te kunnen vermaken in onze mooie stad: Tilburg. Zij zijn er om jou Tilburg op een unieke en ludieke manier te laten zien, nieuwe plekken te laten ontdekken en vooral te genieten. Want jouw plezier staat bij Ontdek Tilburg voorop.

Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje voor honderd man of familievermaak voor tien: Ontdek Tilburg maakt het mogelijk. Boeken kan via de website of telefonisch via 013 -700 9704.

Locatie