Op=Op Voordeelshop

Schouwburgring 135
5038TW  Tilburg
013 533 20 04

info@opisopvoordeelshop.nl

Op=Op Voordeelshop

Bij Op=Op Voordeelshop vind je een zeer ruim assortiment drogisterij-artikelen, wasmiddelen en reinigingsproducten. Deze winkel combineert het prettige met het aangename: “steevast de laagste prijzen in een prettige winkelomgeving”. Met ruim 4.000 artikelen vind je altijd wat je zoekt. In de Schouwburgpromenade in Tilburg vind je een van deze vestigingen. 

Geschiedenis Op=Op Voordeelshop

De eerste winkel opende zijn deuren in 1997 te Klazienaveen. Door het succes van deze winkel ontstaat er interesse om meerdere filialen te openen. In 1999 wordt er voor gekozen om het merk Op=Op Voordeelshop te gaan franchisen. In de daarop volgende jaren openen 20 winkels, voornamelijk in de drie noordelijke provincies. De groei zet daarna gestaag voort en in juni 2015 opende ze het 100e filiaal.

Nationale prestatie award

In 2011 is Op=Op Voordeelshop winnaar geworden van de nationale prestatie award. Na het winnen van de Noordelijke voorronde werd ook de landelijke ronde gewonnen. De jury bewonderde de enorme groei die het bedrijf in de laatste jaren heeft doorgemaakt.

Locatie