Optisport de Leye

Optisport de Leye

Optisport de Leye

Optisport is een exploitant van ruim 300 accommodaties verspreid door Nederland en België. Optisport is dé specialist op het gebied van expoitatie en het beheer van publieke voorzieningen zo als zwembaden en ijsbanen. Ook in Oisterwijk is Optisport exploitant van een accommodatie: Optisport de Leye. 

Zwemles

Samen met Zed en Sop beleef je de leukste avonturen op weg naar je zwemdiploma’s. Jij krijgt een heuse schatkist en spaart edelstenen.
Op deze manier blijft zwemmen een leuke beleving.

Ouder en kind zwemmen

Samen met Liz en Wes beleef je samen met je kleinste (vanaf 3 mnd) een unieke beleving tijdens de lessen. Je ontvangt hierbij een mooie muziekdoos en voor elke groep een apart boekje waarin je je voortgang kan bijhouden.

Doelgroepen

Voor elke doelgroep biedt Optisport de Leye wel een les, denk bijvoorbeeld aan aqua-bootcamp, aqua-therapie, aqua-joggen of bijvoorbeeld aqua-tacoyo.

Banenzwemmen

Uiteraard is iedereen, van jong tot oud, welkom om banen te komen zwemmen en zo te werken aan haar of zijn gezondheid.

Recreatief zwemmen

Op meerdere dagen en tijden kun je bij Optisport de Leye terecht voor recreatief zwemmen.

Zwemfeestjes

Het is ook mogelijk om je feestje te vieren bij Optisport de Leye. Er zijn verschillende pakketten waar uit je kan kiezen voor je feestje. Zo zijn er afzwemfeestjes, kinderfeestjes, discozwemfeestjes en zeemeerminfeestjes.

Locatie