Parkeergarage Heuvelpoort

parkeergarage-heuvelpoort-tilburg
Heuvelpoort 353
5038 DW  Tilburg
013-5431313

info@heuvelpoort.nl

Parkeergarage Heuvelpoort

Parkeergarage Heuvelpoort heeft 378 parkeerplaatsen, waarvan 22 met oplaadpunt, en is 24 uur per dag geopend. Dit is een particuliere parkeergarage. Op de achtste etage vind je een ingang naar Mercure Hotel Tilburg Centrum. Betalen per mobiele telefoon is mogelijk. Borden langs de weg geven aan of er nog vrije parkeerplaatsen zijn.

Ter beveiliging is de Parkeergarage Heuvelpoort na sluiting van de winkels en op zondag afgesloten en door middel van deurlezers en een speedgate. Alleen met een geldige parkeerkaart kun je toegang krijgen tot de garage. Ook zijn alle entrees voorzien van camerabeveiliging.

Tarieven Parkeergarage Heuvelpoort

Inrijhoogte is 2.00 meter, tarief is betalen per minuut met contactloos betalen (bij de uitrit je pinpas tegen de lezer houden) en bij de kassa per 3 minuten en een totaal van €2,- per uur. Ook is het mogelijk te parkeren met de stadsparkeren app. Dit maakt Heuvelpoort de meest voordelige en eerlijke parkeergarage van Tilburg.

Contact

Parkeren in Tilburg Centrum? Ga naar Heuvelpoort!  Bel voor meer informatie naar 013-5431313. Kantoor bereiken of vragen over abonnementen? Bel dan naar 013-5353275.

Meer informatie over de andere parkeergarages in Tilburg vind je op de overzichtspagina parkeergarages in Tilburg.

Locatie