PauwR Online Marketing

PAUWR
Willem II Straat 45
5038BC  Tilburg
013-5821592

info@pauwr.nl

PauwR Online Marketing

PauwR is een online marketing- en mediabureau uit Tilburg. Met een team van gespecialiseerde internetmarketeers willen zij een partner zijn voor bedrijven die online marketing serieus (willen) nemen.

De kracht van Pauwr

Hun specialisaties zijn zoekmachinemarketing (Google AdWords), zoekmachineoptimalisatie (SEO), webanalytics en conversieoptimalisatie. Daarnaast ligt de kracht van PauwR met name op het gebied van adverteren binnen verschillende Sociale Netwerken, zoals Facebook, LinkedIn, Hyves, maar ook Marktplaats. Op het gebied van adverteren op Facebook is dit bedrijf zelfs één van de meest toonaangevende bureaus van Nederland.

Voor hun klanten proberen ze altijd het maximale rendement uit hun online inspanningen te halen. Dit bedrijf is onder meer Google AdWords Certified Partner, ROTA Erkend Mediabureau, Visual Website Optimizer Certified Partner, Google Analytics IQ en Marktplaats AdMarkt Gecertificeerd Bureau. Neem contact met hun op en ervaar de kracht van PauwR zelf. Onder andere KWF Kankerbestrijding, Garuda Indonesia, de gemeente Tilburg, DressesOnly, Disma Reizen en Verzekeruzelf.nl gingen je voor! PauwR is officieel partner van Tilburg.com en verzorgt de zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie voor hét stadsportaal van Tilburg.

Locatie