Perry

perry sport
Aabestraat 26
5021 AV  Tilburg
013 591 5680

165_tilburg@perrysport.nl

Perry

Of je nu jaar in jaar uit op zondagochtend op een voetbalveld de eer van je club hoog houdt, stevig gaat wandelen in de bossen of je grenzen probeert te verleggen… Perry is er voor jou!

Voorstander van bewegen

Perry is enorme voorstander van bewegen. Want bewegen is beleven. Daarin helpt Perry graag. Met een ruime sport- en adventurecollectie, eerlijk advies en goede service. Het aanbod is een mix van unieke en eigen merken. Je vindt bij Perry A-merken zoals adidas, Nike, PUMA, FILA, Fjällräven, Under Armour, The North Face en Reebok. Met oog voor stijl en voor iedereen. En dat al sinds 1866. Keep moving!

De Store

Bij de Perry Store in Tilburg (Aabe Fabriek) vind je een uitgebreid aanbod aan sport, adventure & lifestyle artikelen. Je shopt hier alles voor jouw sport zoals running, training, football, wintersport, hiking, hockey, tennis, swim & bike. Daarnaast biedt deze Perry store een extra uitgebreid aanbod aan hockeyartikelen. Voor het wintersportseizoen van 2019/2020 is Perry in de Aabe Fabriek de wintersport outlet store waar jij terecht kan voor ski’s en skischoenen met een voordelige SALE prijs.

Perry Sport Store

In Tilburg is nog een tweede Perry-winkel aanwezig. Nieuwsgierig? Check de volgende pagina.

Perry staat voor alles wat jou beweegt, letterlijk en figuurlijk.

Locatie