Café Polly Maggoo

polly maggoo

Café Polly Maggoo

Eetcafé Polly Maggoo kent meerdere gezichten die perfect samengaan. Overdag kun je heerlijk, uitgebreid lunchen, na negenen lekker tafelen en wanneer de avond valt: feestelijk dansen. Iedere dag is er bij Polly Maggoo iets te beleven.

Op woensdagavond zing je mee met de alom bekende ‘Jongens Van Je Weet Wel’ en op donderdag, vrijdag en zaterdag, is het bal wanneer studenten, goede bekenden, Tilburgers, 013-bezoekers, gegroepeerde vrijgezellen en andere gasten hun weg naar het café vinden.

Specials

Onlangs profileerde café Polly Maggoo zich als eerste restaurant in Tilburg als hamburger-eetcafé. Verse streekproducten, gezonde ingrediënten en bijzondere combinaties zorgen voor een smakelijke ervaring.

Eten met (grote) groepen

Ben je in het goede gezelschap van (veel) vrienden, familie, kennissen of collega’s, dan kun je bij Polly Maggoo reserveren voor een grote groep. Je hebt keuze uit een twee- of driegangenmenu. Mail of bel voor de reservering of voor meer informatie.

Polly Maggoo filmmenu

Romantisch met zijn tweeën een avondje op uit of met wat vrienden op pad? Met het Polly Maggoo filmmenu maak je er sowieso een complete avond van. Geniet van een heerlijke hamburger en een goede film bij Pathé Cinema op het Pieter Vreedeplein. Ga na afloop terug naar Polly Maggoo om te ontspannen, na te praten en te toasten op de goede avond. Het filmmenu inclusief bioscoopkaartje kost slechts €24,50.

013 Diner & Live actie

Onderweg naar popcentrum 013? Eet dan lekker bij Polly! Vijf deuren naast 013 Tilburg ligt Polly Maggoo. We zijn daarom bij uitstek hét eetcafé om je avond goed te beginnen. En omdat 013 tickets al duur genoeg kunnen zijn, verblijden ze je graag met het 013 Diner & Live actie: een hamburger inclusief een drankje voor maar € 11,90.

Reserveren

Een feestelijke aangelegenheid, een vergadering in besloten kring? Polly Maggoo hebben ook nog een besloten zaal op de eerste verdieping. Wil je deze mooie ruimte, de zelftap, een willekeurig tafeltje of een specifieke barman reserveren kijk dan vooral even op de website, check de Facebookpagina of bel op 013-5456730

Locatie