Provecho Beheer

provecho_logo_181208.jpg
Aphroditestraat 17
5047TW  Tilburg
013-7516900

info@provecho.nl

Provecho Beheer

Provecho Telemarketing

Provecho BV is een professioneel bedrijf dat geen agressieve guerrillatactieken hanteert maar die weet hoe je een goed gesprek begint. Het belangrijkste van telemarketing is het prikkelen van de nieuwsgierigheid van de prospect. Dat gaat uitstekend per telefoon. Door het één op één contact is er veel ruimte om de klant precies te vertellen waarom de aangeboden dienst of het product voor hem interessant is. Eventuele misverstanden kunnen uit de weg geholpen worden en met de juiste argumentatie worden prospects klanten. Telemarketing werkt, tenminste als de juiste mensen achter de telefoon zitten. Daarom zijn wij erg selectief in het aannemen van onze medewerkers.
Inlevingsvermogen, een goede telefoonstem en overtuigingskracht zijn slechts enkele selectiecriteria. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig trainingen.

Telemarketing als verlengstuk van uw organisatie
Telemarketing als verleningstuk van uw organisatie? Met Provecho bv is dat zeker mogelijk. Onze commerciële talenten zijn allemaal goed opgeleid en benaderen mensen op een professionele manier. Zij kunnen zich inleven en de juiste argumenten aanvoeren om van een potentiële klant een prospect te maken. Onze commerciële talenten worden dan ook niet betaald om per uur zoveel mogelijk gesprekken te voeren. Wij streven naar een vriendelijke benadering, die misschien iets meer tijd kost, maar u veel meer oplevert. U kunt onze telemarketing inhuren zonder dat uw potentiële klanten door hebben dat er een extern bureau belt. Wij stemmen de stijl en tone of voice van onze benadering moeiteloos af op de uitstraling en het imago van uw bedrijf. We kunnen u op diverse fronten van dienst zijn; allemaal gericht op de ondersteuning van uw verkoopproces.

Telemarketing met scherpe tarieven
Professionaliteit en goede resultaten betekent niet direct een hoge investering. Tenminste niet bij Provecho bv. Wij berekenen alleen de daadwerkelijk gebelde uren aan u door. Wij hanteren een uurtarief van slechts € 40,00 all in. Dat betekent voor u geen bijkomende investeringen zoals opstartkosten, projectmanagement, rapportages en evaluaties. Dat vinden we niet nodig. We leggen u vooraf een zeer overzichtelijke prijsstelling voor. Zo weet u waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over onze telemarketing?

Een ijzersterk telemarketing team
Dagelijks zet ons Telemarketingteam zich in om bedrijven van dienst te zijn. Dat kan verschillen van het genereren van een afspraak tot het direct verkopen van uw producten. We werken dan ook met zeer ervaren medewerkers. Talentvolle mannen en vrouwen die uitstekend getraind zijn. Kwaliteit staat voorop tijdens de telefonische gesprekken. Het is niet de bedoeling om zoveel mogelijk telefoontjes te plegen, we streven liever naar zoveel mogelijk kwalitatieve leads. We trekken nieuwe klanten aan, zorgen dat uw huidige klanten tevreden blijven en zetten ons honderd procent in om oude klanten terug te winnen. Om dit op de juiste manier te kunnen doen, bepalen we met u samen de doelgroep en bekijken we hoe we met telemarketing het beste kunnen benaderen. Bent u nieuwsgierig? Maak dan direct een afspraak via het contactformulier.

Locatie