Reijn Retro Juridische Dienstverlening

reijn retro
Willem II Straat 33-35
5038BC  Tilburg
013-5838080

info@reijnretro.nl

Reijn Retro Juridische Dienstverlening

Zorgvuldig. Doortastend. Doeltreffend. Vergeet standaard procedures en kies voor de persoonlijke Reijn Retro benadering.

Zorgvuldigheid

Zij hechten veel waarde aan zorgvuldigheid in het navolgen van procedures. Een correcte vordering staat namelijk garant voor het beste resultaat. Verwacht daarom geen standaardprocedures, maar een oplossing die het beste werkt.

Je kunt bij Reijn Retro terecht voor diverse juridische diensten. Zo verzorgen zij onder andere debiteurenbeheer, minnelijke en gerechtelijke incasso, ontruimingen en meer. Op de website www.reijnretro.nl vindt je een overzicht van alle diensten.

Passend advies

Met meer dan 20 mensen staan ze elke dag voor je klaar. De juristen buigen zich over de vraagstukken die bij jou spelen en voorzien je van een passend advies. De ervaren incassospecialisten van Reijn Retro gaan doeltreffend te werk. Zo behalen ze de best mogelijke resultaten. De vijf deurwaarders gaan op pad om regelingen te treffen waarmee jij en de schuldenaar verder kunnen. Dit is kenmerkend voor het kantoor: ze leveren kwaliteit aan klanten en gaan op een respectvolle manier om met schuldenaren.

Vragen?

Heb je vragen of wil je weten of Reijn Retro jou zaak kunnen behandelen? Neem dan contact met ze op:

Specialismen

Gerechtsdeurwaarders, Juridische Dienstverlening, Incasso, Juridisch advies, debiteurenbeheer, Ontruimingen, Beslagleggingen, Veiligen, Voeren van procedures, Uitbrengen exploten en dagvaardingen, Betekenen van vonnissen.

Locatie