Restaurant Waanzinnig

Waanzinnig

Restaurant Waanzinnig

Het concept van het restaurant is vers & gezond. Restaurant Waanzinnig werkt met groenten in de hoofdrol, ze vormen het hart van het bord. De mooiste groenten combineren ze met vlees of vis en ze maken elke dag samen met het enthousiaste keukenteam alle gerechten zelf. Los van hun heerlijke lunch- en diner menu hebben ze ook worstenbroodjes én sinds kort vegetarische worstenbroodjes.

Het restaurant wordt geheel gerund door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Zij krijgen begeleiding van een van de RIBW Brabant leer- werkcoaches én ervaren horecamedewerkers. Hun doel: werkervaring opdoen om zo uit te kunnen stromen richting richting regulier werk en/of scholing.

Dieetwensen en allergieën kunnen vooraf aangegeven worden zodat ze hier rekening mee kunnen houden in de bereiding van hun waanzinnige gerechten. Restaurant Waanzinnig ligt in het hart van de Willem II-straat in het centrum van Tilburg. Parkeren kan op korte afstand onder het Pieter Vreedeplein. In het restaurant wordt uiteraard gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Locatie