Rickie’s

Rickie's
Westerpark 65
5042 MG  Tilburg
(013) 785-6176
rickies.eu@gmail.com

Rickie’s

Dat je voor een superhip boetiekje echt niet de binnenstad in hoeft, bewijst Merel met haar winkel Rickie’s wel! Rickie’s is een klein boetiekje, gelegen aan het Westerpark in Tilburg, waar persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat. En extra fijn: de kwaliteit is top en de kleding is erg betaalbaar.

Houd je van casual, sportief of juist van echte eye catchers? Rickie’s heeft voor iedereen wel iets passends in huis. Ook leuk: er staat altijd een kopje koffie en iets lekkers voor je klaar. En in het weekend zelfs een heerlijk glaasje Prosecco. Eigenaresse Merel vertelt: “Ik ben van de eerlijke verkoop en ik wil daarom ook dat de klant met een goed gevoel de winkel uitgaat. Ik hoop dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Gelukkig krijg ik regelmatig te horen dat dit ook het geval is!”

Collectie van Rickie’s

Merel heeft een brede collectie voor jong en oud in huis, van maat XS tot XXL. Ze koopt elke week nieuwe dingen in zodat ze altijd de nieuwste collectie heeft. Waar je dan aan moet denken? Hele aparte jurken en broeken, gave kleuren maar ook mooie basis dingen. Dus voor iedereen wat wils.

Rickie's

 

Locatie