Safaripark de Beekse Bergen

Beekse Bergen Safaripark
Beekse Bergen 1
5081NJ  Hilvarenbeek
0900-2335732

info@safaripark.nl

Safaripark de Beekse Bergen

Een grote groep giraffen spotten, bukken voor enorme roofvogels en op brulafstand van een groep grommende leeuwen komen? Je beleeft het tijdens een eendaagse rondreis Afrika in Safaripark Beekse Bergen. Zonder je paspoort op zak beleef je spannende momenten tijdens de bus-, boot- en autosafari, maar ook als je het wild wandelend tegenkomt! Het safaripark is 365 dagen per jaar geopend.

Safaripark Beekse Bergen

Beekse Bergen safaripark

Ontdek de natuur van Safaripark Beekse Bergen en prikkel al je zintuigen tijdens één van de indrukwekkende safari’s. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners;  sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur. Ga op avontuur met je eigen auto, bepaal zelf je tempo en spot de ruim 1400 wilde dieren. Of stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en begroet de dieren aan wal. Je kunt ook kiezen voor een bussafari, waarin je leuke en spannende weetjes over de bijzondere dieren in het park leert. Liever zelf op pad? Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun habitat.

Speelland Beekse Bergen en Vakantiepark Beekse Bergen

beekse bergen safaripark

Als je een dagje Afrika wilt combineren met nóg meer pret, dan kies je voor een combi-ticket met Speelland Beekse Bergen. Voor slechts € 2 extra kun je genieten van de verschillende (water)attracties en een fijn zandstrand. Wie op zoek is naar rust na een inspannend dagje Afrika, logeert in een jungalow. Dat is een bungalow met zebra-, giraf- en luipaardprint op Libéma Vakantiepark Beekse Bergen. Kamperen op de thema-camping in je eigen tent of caravan kan ook.

Kijk op www.libemavakantieparken.nl  of bel 0900-0200 (€ 0,10 p.m.) voor meer informatie.

Beekse Bergen Safaripark

Locatie