Safaripark de Beekse Bergen

154113_safari_beeksebergen_240211.jpg
Beekse Bergen 1
5081NJ  Hilvarenbeek
0900-2335732

info@safaripark.nl

Safaripark de Beekse Bergen

Een grote groep giraffen spotten, bukken voor enorme roofvogels en op brulafstand van een groep grommende leeuwen komen? Je beleeft het tijdens een 1-daagse rondreis Afrika in Safaripark Beekse Bergen. Zonder je paspoort op zak beleef je spannende momenten tijdens de bus-, boot- en autosafari, maar ook als je het wild wandelend tegenkomt! Het safaripark is 365 dagen per jaar geopend.

In het grootste wildlife park van Nederland ontmoet je 1.250 dieren in hun natuurlijke omgeving. Ook Calimero – de grootste olifant van Europa – woont hier. Als je schrikt van rondvliegend wild, dan ben je in de roofvogelshow beland. Ervaar een safari in de zomer met de ondergaande zon of ervaar de safari in de winter waarin de dieren zich heel anders gedragen. Bij bepaalde weersomstandigheden zou het kunnen zijn dat bepaalde dieren niet te zien zijn. En de bus- en autosafari zijn het gehele jaar geopend.

4 keer op avontuur
Zelfs tijdens een boottocht ontdek je heel wat dieren aan de waterkant. Aan jou de keus. Kom op tijd en probeer alle mogelijkheden uit. De rangers vertellen je onderweg de leukste weetjes over de dieren. Bij de pinguïns en tijgers achter in het park komen de verschillende safarivormen samen en kun je eenvoudig wisselen. Handige plattegronden geven aan welke dieren je tegenkomt tijdens de verschillende safaritochten. En je hoeft maar één kaartje te kopen waarmee je van alle safarivormen gebruik kunt maken.

Speelland Beekse Bergen en Libéma Vakantiepark Beekse Bergen
Als je een dagje Afrika wilt combineren met nóg meer pret, dan kies je voor een combi-ticket met Speelland Beekse Bergen. Voor slechts € 2 extra kun je genieten van de verschillende (water)attracties en een fijn zandstrand. Wie op zoek is naar rust na een inspannend dagje Afrika, logeert in een jungalow. Dat is een bungalow met zebra-, giraf- en luipaardprint op Libéma Vakantiepark Beekse Bergen. Kamperen op de thema-camping in je eigen tent of caravan kan ook.

Kijk op www.libemavakantieparken.nl  of bel 0900-0200 (€ 0,10 p.m.) voor meer informatie.

Locatie